Acrobat JavaScript-fejlfinding

JavaScript-fejlfinding i Acrobat giver dig mulighed for at se dine kode linje efter linje, indstille pausepunkter og undersøge variabler ved hjælp af fejlfindingsværktøjets dialogboks.

Hvis du vil aktivere JavaScript-fejlfinding, skal du gå til Rediger > Indstillinger > JavaScript og derefter vælge indstillingen Aktivér JavaScript-fejlfinding, efter Acrobat er genstartet.

Start fejlfindingsværktøjet ved at vælge Værktøjer > JavaScript > Fejlfinding.

Administrer Dokument-JavaScript

Du kan bruge dialogboksen Dokument-JavaScript til at tilføje, redigere og slette scripts i dit aktuelle dokument.

Dialogboksen åbnes ved at vælge Værktøjer > JavaScript > Dokument-JavaScript.

JavaScript-redigeringsprogram

Du kan bruge JavaScript-redigeringsprogrammet til at oprette og redigere scripts.

Redigeringsprogrammet åbnes ved at vælge Værktøjer > JavaScript > Alle JavaScripts.

Dokumenthandlinger og JavaScript

Du kan knytte et bestemt JavaScript til en bestemt dokumenthandling. Når handlingen udføres, køres scriptet.

Dokumenthandlinger åbnes ved at vælge Værktøjer > JavaScript > Dokumenthandlinger.

Vælg en handling, og klik derefter på Rediger for at føje scriptet til handlingen.

Tilpasning af PDF-filer ved hjælp af JavaScript

En af de nemmest og mest effektive måder at tilpasse PDF-filer på er ved at bruge JavaScript. JavaScript, der er baseret på JavaScript version 1.5 af ISO-16262 (før kendt som ECMAScript), i Adobe Acrobat-software implementerer objekter, metoder og egenskaber, der gør det muligt at manipulere PDF-filer, producere databasebaserede PDF-filer, ændre PDF-filers udseende og meget mere. Du kan knytte Acrobat JavaScript-kode til et bestemt PDF-dokument, en side, et felt eller en knap i det dokument eller et felt eller en knap i PDF-filen og sågar til en brugerhandling.

JavaScript er nyttigt til XML-formularer. JavaScript muliggør automatiseret håndtering af formularer, web- og databasekommunikation, kommentering og egenskaber i brugergrænsefladen. PDF-filer, der er oprettet med værktøjerne Acrobat og Adobe LiveCycle, gør det muligt at udpakke data som XML til brugerdefinerede skemaer. Programmer,der er skreveti Java og andre sprog, kan nemt integrere Acrobat med webtjenester, der anvender SOAP (Simple Object Access Protocol).

Få flere oplysninger under Udvikling af Acrobat-programmer ved hjælp af JavaScript.