Hvorfor får jeg en underretning om Flash Player?

Du skal bruge Flash Player for at kunne se Flash-indhold i PDF-filer, PDF-porteføljer og andre funktioner. Adobe Reader og Acrobat indeholder ikke længere Flash Player, og funktioner, der kræver Flash, udnytter nu maskinens lokale kopi af Flash. Denne nye strategi gør det muligt for brugere og administratorer at administrere Flash Player-opdateringer uafhængigt af Acrobat-produktopdateringer.

Installation af Flash Player for slutbrugere

1. Gå til downloadsiden til Adobe Flash Player - for Windows | for Mac.

2. Klik på Installér nu. Flash Player-installationsfilen downloades til din computer.

3. Åbn eller dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationen.

4. Følg anvisningerne for at fuldføre installationen.

Installation af Flash Player for IT-folk

Virksomheders IT-folk og administratorer skal downloade et installationsprogram, der er egnet til distribution i hele deres organisation, ved at starte her: Flash Player Distribution.

Systemkrav for Flash Player