Fejlmeddelelsen "Der er opstået et problem med skærmdriveren i Bridge"

Platform

Beskrivelse

Relevant operativsystem

Windows og macOS

Relevante produktversioner

Oktober 2018-udgaven af Bridge CC (version 9.0)

Problem

Når du åbner udgivelsen fra oktober 2018 af Bridge CC (version 9.0), vises følgende fejl "Der er opstået et problem med skærmdriveren i Bridge, og det har deaktiveret GPU-gengivelse, der bruger den grafiske hardware."

Yderligere oplysninger

Hver gang du starter Bridge, kører det et værktøj i baggrunden som kontrollerer, om der er nogen defekte, ikke understøttede eller inkompatible grafikprocessorer eller grafikdrivere.

Hvis Bridge identificerer nogen defekte, ikke understøttede eller inkompatible grafikprocessorer eller grafikdrivere, viser den ovenstående besked og vælger automatisk indstillingen Brug softwaregengivelse på fanen Avanceret under Præferencer. Når du har løst problemet ved enten at opdatere driveren eller udskifte grafikkortet og genstarte Bridge, fravælges automatisk indstillingen Brug softwaregengivelse, og grafikprocessoren eller grafikdriveren udnyttes.

Løsning

Opdater grafikdriveren, og foretag fejlfinding for dit grafikkort.

macOS:

Grafikdrivere opdateres via opdateringer til operativsystemet. Sørg for, at du har de nyeste opdateringer til macOS, ved at vælge Softwareopdatering i menuen eller Opdateringer i App Store.

Windows:

Download den nyeste driver direkte fra grafikkortproducentens websted:

Udfør en ren installation af din grafikkortdriver

Når du opgraderer grafikkortdriveren, anbefales det, at du fjerner alle tidligere versioner af grafikkortdriveren fra din computer, før du installerer den nye. Dette kaldes en ren installation.

Når du har fastlagt mærket og modellen af grafikkortet på din computer, skal du følge dit korts producentdokumentation og ressourcer nedenfor:

Genstart Bridge, når opdateringerne er installeret.

Bemærk:
  • Windows Update benytter ikke altid de nyeste og bedste drivere. Du skal gå ind på hjemmesiden for producenten af grafikkortet og finde driveropdateringerne.
  • Sørg for, at du vælger den rigtige driver. Drivere til bærbare har i nogle tilfælde et andet navn end lignende drivere til stationære computer.
  • Visse producenter af grafikkort har anden software ud over grafikkortdriveren, der skal opdateres. Læs opdateringsvejledningen grundigt, og kontakt producenten af videokortet direkte, hvis du er i tvivl om noget.