Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Bridge?

Du kan downloade Bridge fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Hvorfor kan jeg ikke installere Bridge?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Bridge?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Bridge, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Bridge på en anden computer?

Du kan installere Bridge og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Arbejde med filer

Hvordan downloader jeg billeder fra kameraet?

Læs om, hvordan du bruger Photo Downloader til nemt at importere dine billeder og arbejde med dem i Bridge.

Hvordan opretter jeg et kontaktaftryk?

Du kan bruge Adobe Output Module (AOM) til at oprette et PDF-kontaktaftryk eller webgalleri.

Hvordan arbejder jeg med metadata?

Se, hvordan du får vist og kan redigere metadata vha. panelet Metadata og Metadata-plakaten.

Kan jeg bedømme filer i Bridge og give dem etiketter?

Ja. Hvis du tilføjer en bedømmelse, farve eller anden etiket, kan du hurtigt sortere og få vist specifikke filer.

Kan jeg slette cachehukommelsen?

Ja. Du kan administrere cachehukommelsen enten ved at slette den eller ved at justere de indstillinger, der styrer dens størrelse og placering.

Ekstramoduler og udvidelser

Hvordan installerer jeg outputmodulet, så jeg kan oprette PDF-filer?

I oktober 2017-versionen af Bridge CC er der blevet introduceret et nyt Output-arbejdsområde til oprettelse af PDF-kontaktark direkte i Bridge. Læs mere om, hvordan du kan oprette et PDF-kontaktark i Output-arbejdsområdet.

Det eksisterende AOM-plugin (Adobe Output Module) understøttes ikke længere i Bridge CC 2018. Hvis du bruger Bridge CC 2017 eller tidligere, kan du downloade AOM-pluginet sammen med en installationsvejledning

Du kan kontrollere, hvilken version af Bridge, du har, ved at vælge Hjælp > Om Bridge på menulinjen.

Du kan læse om, hvordan du opdaterer til den seneste version af Bridge, i Opdater Creative Cloud-programmer.

Hvor finder jeg det seneste installationsprogram til Camera Raw?

Download den seneste ekstramodulsopdatering til Camera Raw samt installationsanvisningerne.

Almindelige problemer

Hvorfor bliver Bridge ved med at gå ned på min Mac?

Bridge går ned, hvis du bruger tidligere versioner af Mac OS X El Capitan med specifikke eksterne indstillinger for visning. Prøv løsningerne i denne fejlfindingsvejledning for at løse problemet.

Bridge bliver ved med at fryse. Hvad kan jeg gøre?

Prøv løsningerne i denne fejlfindingsvejledning til afhjælpning af ringe ydeevne og systemfejl, frysninger og nedbrud.

Hvorfor genkender Bridge ikke enheden?

Hvis du er på en Mac, og Bridge ikke genkender kameraet eller en anden enhed, kan du finde hjælp i denne fejlfindingsvejledning.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora