Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Hvad er værdien af Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise sørger for, at organisationer får den vigtige indholdshastighed, de har brug for til at skabe, indkøbe, administrere og levere fantastisk indhold til målgrupper hvor som helst.

Hvad er inkluderet i Adobe Creative Cloud for enterprise?

Creative-apps

Indeholder computerapps som Adobe Photoshop CC og Illustrator CC samt forbundne mobilapps og cloudtjenester, så du kan starte et projekt på en mobilenhed og afslutte det et andet sted.

CreativeSync,

Den integrerende løsning i Creative Cloud, som gør, at du har dine filer, skrifttyper, billeder, videoer, indstillinger og andre aktiver lige ved hånden på din computer, på nettet og på mobilenheder. Samarbejde mellem teams, dele designretningslinjer, mapper og kreative aktiver. Dine teams kan udnytte moderne arbejdsforløb, der er op til 10 gange hurtigere, end de ville være uden Creative Cloud.

Creative Cloud-tjenester

Adobe Stock giver adgang til millioner af billeder, illustrationer, skabeloner, 3D-modeller og videoer i høj kvalitet direkte fra Creative Cloud-apps. Desuden giver skrifttypetjenesten Adobe Typekit adgang til tusindvis af skrifttyper i høj kvalitet til internet- og computerdesign.

Enterprise Security

Din IP-adresse og dit kreative indhold krypteres hele tiden, så dine data holdes beskyttet. Udrul software og tjenester med Adobe Admin Console, og udnyt SDK'et til brugerstyring til at synkronisere med eksisterende adresselistesystemer, så brugerændringer automatiseres, og organisationen har fuld kontrol over adgangen til Adobe-licenser.

Få mere at vide om Creative Cloud for enterprise.

Kan min organisation stadig købe Creative Suite 6 (CS6) via et volumenlicensprogram?

Nej, Creative Suite 6 kan ikke længere fås via et volumenlicensprogram. Creative Cloud er nu Adobes eneste kilde for alle kreative licenser. Store organisationer kan købe Creative Cloud for enterprise som en del af Enterprise Term License Agreement (ETLA).

Organisationer, der ikke er berettiget til en ETLA eller er på udkig efter mere fleksible licensvilkår, kan købe Creative Cloud for enterprise via Value Incentive Plan-licensprogrammet (VIP). Volumenrabatter er tilgængelige.

Kører Creative Cloud-programmer i browseren via streaming eller en virtualiseringsteknologi?

Nej. Creative Cloud-apps hverken streames eller virtualiseres i skyen. Computerprogrammerne downloades fra Creative Cloud og installeres og køres lokalt på brugerens computer.

Skal brugerne i organisationer have internetforbindelse hele tiden for at bruge Creative Cloud?

Nej, brugerne behøver ikke at have internetforbindelse for at bruge downloadede Creative Cloud-apps, der kører lokalt på deres computere.

Kan it-afdelingen fortsat pakke Creative Cloud-programmer og -tjenester til brug med eksisterende installationsinfrastruktur?

Ja, it-pakkeværktøjer vil stadig være tilgængelige til tilpasning og pakning af Creative Cloud-programmer og -tjenester. Pakningsprogrammet vil udlæse Microsoft Windows Installer (MSI) eller Mac OS X PKG-installationsprogrammer til brug og afbildning for virksomheder.

Hvad hvis min organisation ikke ønsker at opdatere, lige så snart Adobe udgiver nye computerprogrammer via Creative Cloud for enterprise?

Dit it-team har komplet kontrol over, hvilke programmer, tjenester og funktioner der pakkes og anvendes, og hvornår. Versionerne kan tjekkes under arbejdet eller via prøveversioner, inden de installeres til hele organisationen.

Vil Creative Cloud for enterprise arbejde for at tilvejebringe dine egne enhedsmiljøer (BYOD) eller for organisationer, der tillader medarbejderne at arbejde hjemmefra?

Ja, it-afdelingen kan bruge Adobe Admin Console til at administrere brugere, som arbejder hjemme på computere, der ikke ejes af organisationen.

Hvilken type lagring understøtter Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise understøtter lagring for flere brugere. Denne hostingmulighed understøtter datakryptering, enkeltlogon og detaljeret styring af tjenester. Mængden af Cloud-lagring, der er tilgængelig for hver bruger, afhænger af det medlemskab, du vælger til din organisation, og betingelserne i din aftale.

Kan it-administratorer aktivere og deaktivere Creative Cloud for enterprise-tjenester?

Flere kernetjenester, herunder filsynkronisering og samarbejdstjenester, er aktiveret som standard og kan ikke deaktiveres. Men der er flere konfigurerbare tjenester, der kan aktiveres eller deaktiveres, afhængig af dine teams behov. Du kan finde flere oplysninger om disse konfigurerbare tjenester her.

Understøtter Creative Cloud for enterprise Enkeltlogon?

Ja. Creative Cloud for enterprise understøtter helt unikt et udvalg af brugeridentifikationssystemer, inklusive Federated ID/Enkeltlogon. Creative Cloud for enterprise kan integreres med en række SAML2.0-kompatible id-udbydere.

Er Creative Cloud et sikkert miljø?

Ja, Creative Cloud er et sikkert miljø, der kører på Amazon Web Services og følger strenge sikkerhedsprotokoller, der er nødvendige for at beskytte virksomhedens miljø.

Få flere detaljerede oplysninger om Adobes sikkerhedsprocedurer og protokoller ved at læse hvidbogen om sikkerhed i Adobe Creative Cloud og Ofte stillede spørgsmål om sikkerhed.