Grundlæggende

Du kan få alt at vide om de seneste funktioner i Creative Cloud på oversigtssiden. Du kan finde ud af, hvad der er i den seneste version af hver enkel Creative Cloud-computerapp, ved at gå ind på det enkelte produkts side på Adobe.com.

Nej, computerprogrammerne i Creative Cloud, f.eks. Photoshop og Illustrator, er installeret direkte på computeren, så du ikke behøver en internetforbindelse for at bruge dem.

Der kræves internetforbindelse, første gang du installerer og gives licens til dine apps, men du kan bruge dine apps i offlinetilstand med en gyldig softwarelicens. Dine computerapps forsøger at validere dine softwarelicenser hver 30. dag.

Medlemmer med en plan på 1 år kan bruge programmerne i op til 99 dage i offline-tilstand. Medlemmer med en månedsplan kan bruge softwaren i op til 30 dage i offline-tilstand.

Programmerne installeres og kører på din computer ligesom ethvert andet computerprogram. Første gang du downloader nogle af de individuelle kreative apps, downloades Creative Cloud automatisk på din computer. Du bruger Creative Cloud-computerappen for at få adgang til, downloade og opdatere de individuelle, kreative programmer.

CreativeSync er den underliggende teknologi i Creative Cloud, som intelligent synkroniserer dine aktiver, skrifttyper, fotos, indstillinger, Adobe Stock-aktiver og meget mere. Disse elementer vises øjeblikkeligt i dit arbejdsforløb, uanset hvor du har brug for dem og i det rigtige format. Med CreativeSync, der udelukkende er tilgængeligt i Creative Cloud, har du altid alt, hvad du behøver, lige ved hånden, når du flytter fra app til app eller enhed til computer.

Ja, du kan dele filer, som oprettes med Creative Cloud-apps, på samme måde som enhver anden fil via e-mail, FTP og lignende.

Med Creative Clouds delefunktioner kan du dele filer med alle ved at vise dem filerne i en browser. De kan slå lag til og fra, se relevante metadata, kommentere og endda downloade filer til redigering.

Du kan administrere fildelingsindstillingerne på siden Creative Cloud-filer.

Nej, du kan fortsætte med at bruge din nuværende version af produktet, så længe du har et aktivt medlemskab. Du kan selv vælge, hvornår og om du vil installere en ny version.

Ja. Din eksisterende Creative Suite-produktinstallation bliver ikke påvirket af at installere Creative Cloud-produktprogrammer. Du kan f.eks. installere og bruge Photoshop CS6 med uophørlige licenser på samme computer som Photoshop CC

Hvis du køber dit medlemskab direkte på Adobes websted, begynder det, når Adobe Store har gennemført ordren.

Hvis du køber dit individuelle medlemskab hos en deltagende forhandler eller i en internetbutik, begynder det, når du indtaster indløsningskoden på creative.adobe.com/da og klikker på Kom i gang.

Hvis du køber et teammedlemskab gennem en forhandler, begynder dit medlemskab, når du føjer licenser til din konto.

Du vil fortsat have omkostningsfri adgang til Creative Clouds medlemsfordele, og hvis du har gemt dit arbejde på din computer, vil du fortsat have adgang til disse filer på din egen enhed. Du har ikke længere adgang til Creative Cloud-computerprogrammer eller de fleste af de tjenester, der er en del af et Creative Cloud-medlemskab.

Ja. Du kan downloade og installere Creative Cloud-computerprogrammer på flere computere uanset operativsystem. Aktivering er dog begrænset til to computere pr. person, der er tilknyttet medlemskabet, og du kan ikke bruge softwaren på disse computere på samme tid.

Du kan finde flere oplysninger i vilkår for brug. Find ud af, hvordan du deaktiverer en Creative Cloud-licens på en computer.

Din adgang til Creative Cloud er underlagt betingelser for brug. Du kan også få adgang til dine abonnementsvilkår her.

Find ud af, hvordan du ændrer dine kontooplysninger, opdaterer kreditkortoplysninger eller opgraderer, fornyer eller annullerer dit medlemskab her.

Med Creative Cloud kan du vælge at dele oplysninger med Adobe om, hvordan du bruger Creative Cloud-computerapps. Disse oplysninger giver os mulighed for at give dig en mere personlig oplevelse, og de hjælper os med at forbedre produkternes kvalitet og funktioner. Denne mulighed er aktiveret som standard, og oplysningerne er tilknyttet din Creative Cloud-konto. Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger på siden til Adobe-kontoadministration.

Ja. Du kan vælge ikke at dele oplysninger om, hvordan du bruger Creative Cloud-computerapps, ved at indstille dette på siden til kontoadministration.

Denne indstilling styrer, hvordan du bruger funktionerne i computerprogrammer, men ikke de tjenester, som disse computerprogrammer bruger, f.eks. Behance. Disse tjenester er styret af deres respektive politikker om beskyttelse af personlige oplysninger og/eller Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan dele følgende typer oplysninger om, hvordan du bruger Creative Cloud-computerapps:

• Systemoplysninger såsom operativsystem, processor og omfanget af installeret hukommelse
  • Adobe-produktoplysninger såsom versionsnummer
  • Oplysninger om brug af Adobe-funktioner som menuvalg eller valgte knapper

Disse oplysninger er knyttet til dit Adobe ID og kan bruges til at gøre programoplevelsen personlig, give vores produktteams funktionsbrugsdata til forbedringer af produktet og til at kommunikere med dig.

Dit indhold og oplysninger om indholdet i dine filer deles ikke med Adobe.

Du kan finde en oversigt om, hvordan Adobe kan bruge oplysninger, der er knyttet til dig, i Adobes Privacy Center.

Brugere kan se læringsindhold i appen. Med tiden giver appen skræddersyet læringsindhold, der er baseret på, hvordan programmet bruges.

Efterhånden som vi lærer mere om, hvordan det personlige hjælpemateriale bruges, er det vores plan at udvide funktionen til andre Creative Cloud-programmer.

Hvis administratorer installerer programmer via Creative Cloud Packager med Enterprise ID'er, deaktiveres muligheden for at dele oplysninger med Adobe om anvendelse af Creative Cloud-computerprogrammer for medlemmer af følgende: Creative Cloud for teams, Creative Cloud for enterprise og Creative Cloud for education. Den kan ikke aktiveres.

Hvis administratorer giver brugerne mulighed for at installere Creative Cloud-programmer via Creative Cloud-computerappen ved hjælp af et Adobe ID, kan brugerne dog dele oplysninger om, hvordan de bruger programmerne. Brugere kan til hver en tid ændre disse indstillinger ved at besøge siden til kontoadministration.

Køb og tilgængelighed

Vi har forskellige planer for individuelle kunder, virksomheder og foretagender.  Få mere at vide på siden om Creative Cloud-medlemsplaner.

Se den seneste liste med lande, hvor Creative Cloud er tilgængelig for individer, teams og små virksomheder. Virksomhedskunder skal anmode om en henvendelse.

Der kan betales med kreditkort for Creative Cloud-medlemskaber i alle understøttede lande. Der kan kun betales via PayPal i nogle få understøttede lande. Se Betalingsmuligheder.

Creative Cloud-webstedet findes på engelsk, dansk, finsk, fransk, nederlandsk, italiensk, japansk, traditionelt kinesisk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk og tysk. Individuelle computerapps og tjenester er muligvis ikke tilgængelige på alle disse sprog.

Ja, vi tilbyder en plan med enkelt app til de fleste af vores produkter.

Få mere at vide på siden om Creative Cloud-planer.

Ja, du kan forudbetale for et år for de fleste Creative Cloud-medlemsplaner. Få flere oplysninger på siden til planer.

Ethvert abonnement, der annulleres inden for de første 14 dage, refunderes fuldt ud. Efter 14 dage gælder der annulleringspolitikker.

Du kan få flere oplysning om annullering af abonnement under Annuller Adobe-testversion eller -abonnement.

Ja, du kan købe flere medlemsplaner med enkelt app under et enkelt Adobe ID, så længe de er til forskellige programmer.

Nej, Creative Cloud-versioner af computerprogrammer er ikke tilgængelige som en uophørlig licens.

Computerprogrammer

Se nyhederne i computerprogrammerne på produktsiderne.

Mange af Creative Cloud-computerprogrammerne gør det muligt at eksportere filer til Creative Suite 6-versionen af det samme program. Det er Adobes plan fortsat at understøtte muligheden for at eksportere til CS6 i programmer, der allerede har denne mulighed. Nye funktioner, der føjes til computerprogrammerne efter CS6, er muligvis ikke understøttede i den eksporterede fil eller via CS6-programmet.

Følgende programmer understøtter muligheden for at eksportere til CS6-versionen af programmet:

• Photoshop
  • InDesign
  • Illustrator
  • Animate (tidligere kaldet Flash Professional)
  • After Effects

Programmer, der ikke er angivet her, understøtter muligvis ikke eksport til Creative Suite 6 og vil muligvis heller ikke gøre det i fremtidige udgivelser. Nye funktioner, der føjes til ovenstående liste efter CS6, er muligvis ikke understøttede i den eksporterede fil eller via CS6-programmet.

Mindste systemkrav til hver Creative Cloud-app kan findes på siden med systemkrav.

Ja. Flash Professional CC hedder nu Animate og er stadigvæk tilgængelig i Creative Cloud. Flash Professional blev omdøbt til Animate, da du får førsteklasses understøttelse til publicering af animationer i HTML5 og på andre platforme i tillæg til Flash og AIR.

Tidligere versioner af Flash Professional, som går tilbage til CS6, er tilgængelige til Creative Cloud-medlemmer. Du kan finde dem under Tidligere versioner i Creative Cloud-computerappen.

Opdateringer og nye versioner

Ja, du kan installere den tidligere større version af Creative Cloud-appen. Find ud af, hvordan du installerer den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

Sikkerhed

Du kan finde omfattende oplysninger om Creative Cloud og sikkerhed i Adobes Security Center.

Sikkerhedscenteret indeholder en omfattende hvidbog om Creative Cloud for teams såvel som en ofte stillede spørgsmål om it-sikkerhed.

Lager og tjenester i skyen

Der er ingen begrænsninger for, hvilken type filer du kan gemme i Creative Cloud.

Der er ingen begrænsninger for, hvilken type filer du kan dele i Creative Cloud.

Dine Creative Cloud-filer gemmes på din computer samt på Creative Cloud-serverne. Hvis du annullerer eller nedgraderer dit betalte medlemskab, har du stadig adgang til alle filerne i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet.

Din konto nedgraderes til et omkostningsfrit medlemskab, som omfatter 2 GB lagerplads. Hvis du bruger mere end 2 GB lagerplads, vil du ikke kunne uploade nye filer til skyen. Hvis du vil uploade nye filer, skal du slette filer på Creative Cloud-serveren, så den anvendte lagerplads kommer under 2 GB.

Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Nej, du kan gemme dine filer, hvor som helst du ønsker – på din lokale harddisk, installerede drev, thumb-drev osv. Med dit Creative Cloud-medlemskab følger dog Cloud-lagring, som du kan bruge til sikkerhedskopieringer, deling af links, mappesamarbejde og meget mere. Creative Cloud-computerprogrammet gør det let at installere dine lokale filer med din Creative Cloud-lagring. Så hvis du vælger at synkronisere dine filer med Creative Cloud, bevarer du stadig en lokal kopi af dine filer.

Hvis du vil slette filer og frigøre plads i skyen, skal du klikke her.

1. Log ind på assets.adobe.com.

2. Vælg de følgende placeringer, hvorfra du vil hente filen.

a. Filer

b. Biblioteker

Placering til download af filer
    Placeringer til download af dine filer
  3. Vælg den fil, du vil downloade, og klik på knappen Download i øverste højre hjørne af skærmen.

download fra cloud

Omkostningsfrit medlemskab og omkostningsfri testversioner

Et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab giver dig adgang til synkronisering og funktionsdeling af filer samt 2 GB lagerplads. Du får også en række omkostningsfri tjenester og adgang til omkostningsfri testversioner af Creative Cloud-computerprogrammer.

Du kan hente testversioner af computerprogrammerne fra siden med Creative Cloud-computerapps.