Grundlæggende

Hvor kan jeg finde oplysninger om nye funktioner i Creative Cloud?

Du kan få alt at vide om de seneste funktioner i Creative Cloud på oversigtssiden. Du kan finde ud af, hvad der er i den seneste version af hver enkel CC-computerapp, ved at gå ind på det enkelte produkts side på Adobe.com.

Skal jeg være online for at få adgang til mine computerprogrammer?

Nej, computerprogrammerne i Creative Cloud, f.eks. Photoshop og Illustrator, er installeret direkte på computeren, så du ikke behøver en internetforbindelse for at bruge dem.

Der kræves internetforbindelse, første gang du installerer og gives licens til dine apps, men du kan bruge dine apps i offlinetilstand med en gyldig softwarelicens. Dine computerapps forsøger at validere dine softwarelicenser hver 30. dag.

Medlemmer med en plan på 1 år kan bruge programmerne i op til 99 dage i offline-tilstand. Medlemmer med en månedsplan kan bruge softwaren i op til 30 dage i offline-tilstand.

Hvordan får jeg adgang til programmer i Creative Cloud?

Programmerne installeres og kører på din computer ligesom ethvert andet computerprogram. Første gang du downloader nogle af de individuelle kreative apps, downloades Creative Cloud automatisk på din computer. Du bruger Creative Cloud-computerappen for at få adgang til, downloade og opdatere de individuelle, kreative programmer.

Hvad er Adobe CreativeSync?

CreativeSync er den underliggende teknologi i Creative Cloud, som intelligent synkroniserer dine aktiver, skrifttyper, fotos, indstillinger, Adobe Stock-aktiver og meget mere. Disse elementer vises øjeblikkeligt i dit arbejdsforløb, uanset hvor du har brug for dem og i det rigtige format. Med CreativeSync, der udelukkende er tilgængeligt i Creative Cloud, har du altid alt, hvad du behøver, lige ved hånden, når du flytter fra app til app eller enhed til computer.

Kan jeg sende filer til personer, som ikke har et Creative Cloud-medlemskab? Vil de kunne se eller dele filerne?

Ja, du kan dele filer, som oprettes med Creative Cloud-apps, på samme måde som enhver anden fil via e-mail, FTP og lignende.

Med Creative Clouds delefunktioner kan du dele filer med alle ved at vise dem filerne i en browser. De kan slå lag til og fra, se relevante metadata, kommentere og endda downloade filer til redigering.

Du kan administrere fildelingsindstillingerne på siden Creative Cloud-filer.

Er jeg som Creative Cloud-medlem nødt til at installere en opgradering af et computerprogram, når den bliver tilgængelig?

Nej, du kan fortsætte med at bruge din nuværende version af produktet, så længe du har et aktivt medlemskab. Du kan selv vælge, hvornår og om du vil installere en ny version.

Jeg har i øjeblikket en tidligere produktversion af Adobe Creative Suite med en uophørlig licens på min computer. Kan jeg bruge både mine Creative Suite-produkter og Creative Cloud-programmer på min computer?

Ja. Din eksisterende Creative Suite-produktinstallation bliver ikke påvirket af at installere CC-produktprogrammer. Du kan f.eks. installere og bruge Photoshop CS6 med uophørlige licenser på samme computer som Photoshop CC.

Hvornår begynder mit medlemskab?

Hvis du køber dit medlemskab direkte på Adobes websted, begynder det, når Adobe Store har gennemført ordren. Kom i gang ved at logge på din konto.

Hvis du køber dit individuelle medlemskab hos en deltagende forhandler eller i en internetbutik, begynder det, når du indtaster indløsningskoden på creative.adobe.com/da og klikker på Kom i gang.

Hvis du køber et teammedlemskab gennem en forhandler, begynder dit medlemskab, når du føjer licenser til din konto.

Hvad sker der med mine fordele, hvis jeg beslutter at stoppe mit medlemskab?

Du vil fortsat have omkostningsfri adgang til Creative Clouds medlemsfordele, og hvis du har gemt dit arbejde på din computer, vil du fortsat have adgang til disse filer på din egen enhed. Du har ikke længere adgang til Creative Cloud-computerprogrammer eller de fleste af de tjenester, der er en del af et Creative Cloud-medlemskab. Og din tilladte Cloud-lagring vil blive reduceret til 2 GB.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg oplever problemer med at downloade softwaren?

Kan jeg bruge den software, jeg downloadede fra Creative Cloud, på mere end én maskine?

Ja. Du kan downloade og installere Creative Cloud-computerprogrammer på flere computere uanset operativsystem. Aktivering er dog begrænset til to computere pr. person, der er tilknyttet medlemskabet. Du kan finde flere oplysninger i vores vilkår for brug. Sådan deaktiverer du en Creative Cloud-licens på en maskine.

Hvor kan jeg finde vilkår og betingelser for et Creative Cloud-medlemskab?

Din adgang til Creative Cloud er underlagt betingelser for brug. Du kan også få adgang til dine abonnementsvilkår her.

Hvor kan jeg finde oplysninger om administration af min konto?

Find ud af, hvordan du ændrer dine kontooplysninger, opdaterer kreditkortoplysninger eller opgraderer, fornyer eller annullerer dit medlemskab her.

Hvorfor beder Adobe mig om at dele oplysninger om, hvordan jeg bruger Adobe Creative Cloud-computerapps?

Med Creative Cloud kan du vælge at dele oplysninger med Adobe om, hvordan du bruger CC-computerapps. Disse oplysninger giver os mulighed for at give dig en mere personlig oplevelse, og de hjælper os med at forbedre produkternes kvalitet og funktioner. Denne mulighed er aktiveret som standard, og oplysningerne er tilknyttet din Creative Cloud-konto. Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger på siden til Adobe-kontoadministration.

Kan jeg vælge ikke at dele oplysninger om, hvordan jeg bruger Creative Cloud-computerapps?

Ja. Du kan vælge ikke at dele oplysninger om, hvordan du bruger Creative Cloud-computerapps, ved at indstille dette på siden til kontoadministration.

Denne indstilling styrer, hvordan du bruger funktionerne i computerapps, men ikke de tjenester, som disse computerapps bruger, f.eks. Behance eller Typekit. Disse tjenester er styret af deres respektive politikker om beskyttelse af personlige oplysninger og/eller Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvilke oplysninger deles, og hvordan bruger Adobe dem?

Du kan dele følgende typer oplysninger om, hvordan du bruger Creative Cloud-computerapps:

• Systemoplysninger såsom operativsystem, processor og omfanget af installeret hukommelse
  • Adobe-produktoplysninger såsom versionsnummer
  • Oplysninger om brug af Adobe-funktioner som menuvalg eller valgte knapper

Disse oplysninger er knyttet til dit Adobe ID og kan bruges til at gøre programoplevelsen personlig, give vores produktteams funktionsbrugsdata til forbedringer af produktet og til at kommunikere med dig.

Dit indhold og oplysninger om indholdet i dine filer deles ikke med Adobe.

Du kan finde en oversigt om, hvordan Adobe kan bruge oplysninger, der er knyttet til dig, i Adobes Privacy Center.

Hvilken form for personlig tilpasning findes der i Creative Cloud-apps?

Brugere kan se læringsindhold i appen. Med tiden giver appen skræddersyet læringsindhold, der er baseret på, hvordan programmet bruges.

Efterhånden som vi lærer mere om, hvordan det personlige hjælpemateriale bruges, er det vores plan at udvide funktionen til andre Creative Cloud-programmer.

Hvilke muligheder har medlemmer af Creative Cloud for teams, Creative Cloud for enterprise og Creative Cloud til uddannelse for at dele oplysninger om, hvordan de bruger Creative Cloud-computerprogrammer?

Hvis administratorer installerer programmer via Creative Cloud Packager med Enterprise ID'er, deaktiveres muligheden for at dele oplysninger med Adobe om anvendelse af Creative Cloud-computerprogrammer for medlemmer af følgende: Creative Cloud for teams, Creative Cloud for enterprise og Creative Cloud for education. Den kan ikke aktiveres.

Hvis administratorer giver brugerne mulighed for at installere Creative Cloud-programmer via Creative Cloud-computerappen ved hjælp af et Adobe ID, kan brugerne dog dele oplysninger om, hvordan de bruger programmerne. Brugere kan til hver en tid ændre disse indstillinger ved at besøge siden til kontoadministration.

Creative Cloud-fotografiabonnement

Hvem er Creative Cloud-fotografiplanen for?

Creative Cloud-fotografiplanen er den perfekte løsning til alle, der er interesseret i fotografering – lige fra fotoentusiaster til professionelle fotografer. Planen omfatter verdens bedste fotograferingsværktøjer, der gør det muligt at organisere, redigere, forbedre og dele billeder på din computer eller mobilenhed – når som helst og hvor som helst.

Hvad omfatter Creative Cloud-fotografiplanen?

Creative Cloud-fotografiabonnementet indeholder følgende apps:

• Adobe Photoshop Lightroom CC
  • Adobe Lightroom for mobile
  • Adobe Photoshop CC
  • Adobe Photoshop Fix
  • Adobe Photoshop Mix
  • Adobe Spark Page
  • Adobe Spark Post
  • Adobe Spark Video
  • Adobe Portfolio
  • Adobe Premiere Clip

Du får alle de vigtigste værktøjer til at organisere, redigere og dele dine fotos overalt – på din computer, på internettet, på din iPad og på din iPhone eller Android-enhed. Lær nye færdigheder ved hjælp af det omfattende bibliotek med hjælpevideoer, og hav altid adgang til de seneste innovationer fra Adobe inden for billeder. Få mere at vide om Creative Cloud-fotografiabonnementet.

Installeres programmerne på computeren, eller er de cloud-baserede?

Dine Creative Cloud-computerprogrammer (f.eks. Lightroom og Photoshop CC) installeres lokalt på din computer. Du behøver ikke en fast en internetforbindelse for at anvende dem. Du skal bare have internetforbindelse én gang hver 99. dag for at bekræfte dit medlemskab.

Skal mine fotos gemmes i skyen?

Nej. Du behøver ikke at gemme alle dine fotos online. Dine fotos forbliver på din lokale harddisk. Du kan bestemme, hvilke fotos du vil synkronisere med Lightroom for mobile eller gemme i dit 2 GB Creative Cloud-lager. Selv hvis du vælger at synkronisere dine filer med Creative Cloud, har du altid en lokal kopi af dine filer.

Omfatter Creative Cloud-fotografiabonnementet lagerplads online?

Creative Cloud-fotografiabonnementet omfatter 2 GB lagerplads online. Med lagerpladsen kan forskellige apps i pakken synkronisere og overføre metadata, som muliggør gnidningsfri integration på tværs af programmer.

Abonnementet omfatter også Lightroom for mobile, der giver mulighed for at synkronisere billeder mellem Lightroom til skrivebordet og dine mobilenheder. Billeder, der er synkroniseret med Lightroom for mobile, tæller ikke med i dine 2 GB lagerplads online.

Hvad sker der med mine billeder, hvis jeg afslutter mit medlemskab?

Du har stadig adgang til alle dine billeder på din lokale harddisk via Lightroom til skrivebordet. Du kan fortsætte med at importere og organisere fotos samt udlæse dine redigerede billeder via Eksport, Udgiv, Udskriv, Web eller Diasshow. Adgang til udviklings- og kortmodulerne og Lightroom for mobile er ikke tilgængelige, når dit medlemskab slutter.

Køb og tilgængelighed

Hvordan kan jeg købe et Creative Cloud-medlemskab?

Vi har forskellige planer for individuelle kunder, virksomheder og foretagender. Få mere at vide på siden om Creative Cloud-medlemsplaner.

I hvilke lande kan jeg købe et Creative Cloud-medlemskab?

Se den seneste liste med lande, hvor Creative Cloud er tilgængelig for individer, teams og små virksomheder. Virksomhedskunder skal anmode om en henvendelse.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge til at købe et Creative Cloud-medlemskab?

Der kan betales med kreditkort for Creative Cloud-medlemskaber i alle understøttede lande. Der kan kun betales via PayPal i nogle få understøttede lande. Se Betalingsmuligheder.

Hvilke muligheder har jeg, hvis Creative Cloud ikke er tilgængelig, hvor jeg bor?

Vi arbejder på at gøre Creative Cloud tilgængelig så bredt som muligt og vil løbende dele flere oplysninger om tilgængelighed i de forskellige lande. Selvom individuelle medlemskaber muligvis ikke er tilgængelige i dit land, kan du måske købe et teammedlemskab gennem en global Adobe-forhandler.

Der er også mulighed for køb af Creative Suite 6-produkter. Få mere at vide ›

På hvilke sprog findes Creative Cloud?

Creative Cloud-webstedet findes på engelsk, dansk, finsk, fransk, nederlandsk, italiensk, japansk, traditionelt kinesisk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk og tysk. +Individuelle computerapps og tjenester er muligvis ikke tilgængelige på alle disse sprog.

Kan jeg købe et medlemskab til et enkelt computerprogram såsom Photoshop?

Ja, vi tilbyder en plan med enkelt app til de fleste af vores produkter.

Få mere at vide på siden om Creative Cloud-planer.

Hvordan kan jeg opdatere mine faktureringsoplysninger?

Du kan opdatere dine faktureringsoplysninger ved at logge ind og gå til Administrer konto.

Kan jeg forudbetale mit Creative Cloud-medlemskab?

Ja, du kan forudbetale for et år for de fleste Creative Cloud-medlemsplaner. Få flere oplysninger på siden til planer.

Hvad sker der, hvis jeg annullerer mit medlemskab?

Ethvert medlemskab, der annulleres inden for de første 14 dage, refunderes fuldt ud. Efter 14 dage gælder der annulleringspolitikker.

Hvis du vil annullere et forudbetalt eller et månedligt betalt årligt medlemskab, skal du kontakte Kundesupport. Hvis du vil annullere et månedligt medlemskab, skal du gå til siden Administrer konto eller kontakte Kundesupport.

Kan jeg købe mere end ét medlemskab med enkelt app?

Ja, du kan købe flere medlemsplaner med enkelt app under et enkelt Adobe ID, så længe de er til forskellige programmer.

Kan jeg købe en uophørlig licens til Creative Cloud-computerprogrammer?

Nej, CC-versioner af computerprogrammer er ikke tilgængelige som en uophørlig licens.

Computerprogrammer

Hvor kan jeg finde de seneste oplysninger om computerprogrammer i Creative Cloud?

Se nyhederne i computerprogrammerne på produktsiderne.

Kan CC-programmerne eksporteres til CS6?

Mange af Creative Cloud-computerprogrammerne gør det muligt at eksportere filer til Creative Suite 6-versionen af det samme program. CS6-produkterne er tilgængelige via en uophørlig softwarelicens på Adobe.com. Det er Adobes plan fortsat at understøtte muligheden for at eksportere til CS6 i programmer, der allerede har denne mulighed. Nye funktioner, der føjes til computerprogrammerne efter CS6, er muligvis ikke understøttede i den eksporterede fil eller via CS6-programmet.

Hvilke CC-programmerne understøtter eksport til CS6?

Følgende programmer understøtter muligheden for at eksportere til CS6-versionen af programmet:

• Photoshop
  • InDesign
  • Illustrator
  • Flash Professional
  • Dreamweaver
  • After Effects

Programmer, der ikke er angivet her, understøtter muligvis ikke eksport til Creative Suite 6 og vil muligvis heller ikke gøre det i fremtidige udgivelser. Nye funktioner, der føjes til ovenstående liste efter CS6, er muligvis ikke understøttede i den eksporterede fil eller via CS6-programmet.

Hvilket operativsystemer kører CC-computerprogrammer på?

De mindste systemkrav for hver Creative Cloud-app kan findes på siden om systemkrav.

Er Flash Professional medtaget i Creative Cloud?

Ja. Flash Professional CC hedder nu Animate CC og er stadigvæk tilgængelig i Creative Cloud. Flash Professional blev omdøbt til Animate, da du får førsteklasses understøttelse til publicering af animationer i HTML5 og på andre platforme i tillæg til Flash og AIR.

Tidligere versioner af Flash Professional, som går tilbage til CS6, er tilgængelige til Creative Cloud-medlemmer. Du kan finde dem under Tidligere versioner i Creative Cloud-computerappen.

Opdateringer og nye versioner

Kan jeg installere tidligere versioner af Creative Cloud-computerprogrammer?

Ja. Cirka en gang om året arkiverer vi en version af Creative Cloud-computerprogrammer. De arkiverede versioner kan installeres i tillæg til den seneste version og andre arkiverede versioner.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du skal installere tidligere versioner af Creative Cloud-computerprogrammer her.

Sikkerhed

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Creative Cloud og sikkerhed?

Du kan finde omfattende oplysninger om Creative Cloud og sikkerhed i Adobes Security Center.

Sikkerhedscenteret indeholder en omfattende hvidbog om Creative Cloud for teams såvel som en ofte stillede spørgsmål om it-sikkerhed.

Lager og tjenester i skyen

Hvilken type filer kan jeg gemme i Creative Cloud?

Der er ingen begrænsninger for, hvilken type filer du kan gemme i Creative Cloud.

Kan jeg dele alle former for filer fra Creative Cloud?

Der er ingen begrænsninger for, hvilken type filer du kan dele i Creative Cloud.

Hvad sker der med mine filer i Creative Cloud, hvis jeg annullerer eller nedgraderer mit medlemskab?

Dine Creative Cloud-filer gemmes på din computer samt på Creative Cloud-serverne. Hvis du annullerer eller nedgraderer dit betalte medlemskab, har du stadig adgang til alle filerne i Creative Cloud-mappen på computeren og via Creative Cloud-webstedet.

Din konto nedgraderes til et omkostningsfrit medlemskab, som omfatter 2 GB lagerplads. Hvis du bruger mere end 2 GB lagerplads, vil du ikke kunne uploade nye filer til skyen. Hvis du vil uploade nye filer, skal du slette filer på Creative Cloud-serveren, så den anvendte lagerplads kommer under 2 GB.

Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne.

Skal jeg lagre mine filer i skyen?

Nej, du kan gemme dine filer, hvor som helst du ønsker – på din lokale harddisk, installerede drev, thumb-drev osv. Med dit Creative Cloud-medlemskab følger dog Cloud-lagring, som du kan bruge til sikkerhedskopieringer, deling af links, mappesamarbejde og meget mere. Creative Cloud-computerprogrammet gør det let at installere dine lokale filer med din Creative Cloud-lagring. Så hvis du vælger at synkronisere dine filer med Creative Cloud, bevarer du stadig en lokal kopi af dine filer.

Omkostningsfrit medlemskab og omkostningsfri testversioner

Hvad er inkluderet i et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab?

Et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab giver dig adgang til synkronisering og funktionsdeling af filer samt 2 GB lagerplads. Du får også en række omkostningsfri tjenester og adgang til omkostningsfri testversioner af Creative Cloud-computerprogrammer.

Hvor kan jeg downloade omkostningsfri testversioner af Creative Cloud-computerapps?

Du kan hente testversioner af computerprogrammerne fra siden med Creative Cloud-computerapps.

OS-kompatibilitet

Er Creative Cloud-programmer kompatible med Mac OS X 10.11 (El Capitan)?

Ja. Få mere at vide med disse ofte stillede spørgsmål.