Opdater Creative Cloud-apps

Opdater dine apps for at få øjeblikkelig adgang til nye funktioner, forbedringer af ydeevnen og fejlrettelser. Adobe Application Updater hjælper dig med installation af opdateringer til Creative Cloud-apps. Sådan gør du:

1. Åbn Adobe Application Updater ved at vælge Hjælp > Opdateringer i din Creative Cloud-app.

2. Find den app, du vil opdatere, og klik på Opdater.

Opdater

Hvis du vil opdatere alle apps på én gang, skal du klikke på Opdater alle.

Appsene downloades og opdateres automatisk.

Fejlfinding

Mens du installerer en opdatering, får du vist en af følgende fejlmeddelelser:

Opdatering mislykkedes

Opdatering mislykkedes

Når du klikker på Flere oplysninger, får du fejlmeddelelsen samt andre vigtige oplysninger, f.eks. stien til det filnavn, der er berørt, eller registreringsværdien.

Du kan løse problemet ved at se Fejlfinding omkring hentning eller installation.

Modstridende processer

Modstridende processer

Det er nødvendigt at lukke den modstridende app eller proces, før du kan fortsætte med opdateringen.