Find løsningen for fejlkoden

Sådan finder du hurtigt en specifik fejlkode eller -meddelelse: Brug webbrowserens søgefunktion til hurtigt at finde fejlen i dokumentet. Tryk på Kommando+F (Mac OS) eller Ctrl+F (Windows).

Fejlkode Beskrivelse Løsning
1, P1 Creative Cloud-appen kunne ikke installeres/opdateres Se Fejlmeddelelsen "Creative Cloud-appen kunne ikke installeres".
2, P2 Creative Cloud-appen kunne ikke installeres/opdateres Se Fejlkode 2 eller 50: Creative Cloud-appen kunne ikke opdateres.
21, P21 Systemkravene er ikke opfyldt. Opgrader systemet, så det opfylder systemkravene for installation af programmet. Du kan få flere oplysninger i Systemkrav | Creative Cloud.
23, P23 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads, og klik på Prøv igen.
41, P41 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
42, P42 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
43, P43 En vigtig fil/mappe kunne ikke kopieres. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
44, P44 En vigtig fil/mappe kunne ikke oprettes. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
45, P45 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
46, P46 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
47, P47 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
48, P48 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
49, P49 Der er ikke adgang til en vigtig fil/mappe. Klik på Prøv igen for at køre installationen igen.
50, P50 Creative Cloud-appen kunne ikke installeres. Se Fejlkode 2 eller 50: Creative Cloud-appen kunne ikke opdateres.
81, P81 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Vent til det er færdigt, og prøv igen.
82, P82 Adobe Application Manager kører. Vent, til Adobe Application Manager er færdig, og prøv igen.
86. P86 Der kører en anden version af Creative Cloud-appen. Afslut Creative Cloud-appen, og prøv igen.
87, P87 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Vent til det er færdigt, og prøv igen.
101, C101 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
102, C102 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
103, C103 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
105, C105 Produktet kunne ikke installeres/afinstalleres
Klik på Prøv igen for at forsøge at installere/afinstallere igen. Du kan få flere oplysninger i Adobe-apps kan ikke installeres | Fejl 105.
106, C106 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
107, C107 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
108, C108 Der kører en anden forekomst af et installationsprogram. Vent til det er færdigt, og prøv igen.
109, C109 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
110, C110 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
113, C113
Der kunne ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne.
Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
114, C114 Filerne kan ikke pakkes ud.
Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
115, C115 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
116, C116 Den downloadede fil er beskadiget. Prøv at deaktivere antivirussoftwaren på computeren.
117, C117 Problemer med netværksforbindelse eller stabilitet. Du kan få flere oplysninger i Alvorlig fejl 117 opstod under download.
119, C119 Serveren svarer ikke. Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
120, C120 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads, og klik på Prøv igen.
121, C121 Fejl ved skrivning til den midlertidige filplacering. Ret tilladelserne for den midlertidige placering.
122, C122 Adobe-serverne kunne ikke nås. Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
123, C123 Ukorrekte tilladelser til /tmp-mappen
Se Installationen mislykkedes | Afslutningskode 123.
124, C124 Der kunne ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne.
Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
125, C125 Der kunne ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne.

Kontrollér din internetforbindelse og indstillingerne for firewallen, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger i Avanceret fejlfinding ved forbindelsesproblemer.
126, C126 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
127, C127 Filerne kan ikke pakkes ud.

Benyt følgende fremgangsmåde:

• Kontrollér tilladelserne for mappen adobetemp i [Windows] <systemdrev>/adobetemp eller [macOS] <systemdrev>\adobetemp.
  • Deaktiver antivirussoftwaren på computeren.
128, C128 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
130, C130 Produktet kunne ikke installeres.
Du skal afinstallere det program, du forsøger at installere, ved hjælp af værktøjet Creative Cloud Cleaner og derefter prøve at installere det igen.
132, C132 Produktet kunne ikke installeres i rodmappen.
Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
133, C133 Utilstrækkelig diskplads. Frigør noget plads, og prøv igen.
135, C135 Produktet kunne ikke afinstalleres. Klik på Prøv igen for at afinstallere det
136, C136

Produktet kunne ikke installeres.

Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
137, C137 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Forsøg igen for at overføre og installere det igen.
138, C138 Der er ikke ret meget systemhukommelse.
Genstart systemet, og prøv at installere igen.
139, C139 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Forsøg igen for at overføre og installere det igen.
140, C140 Produktet kunne ikke installeres på den valgte placering pga. problemer med tilladelserne. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
141, C141 Produktet kunne ikke installeres.
Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
142, C142 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
143, C143 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
144, C144 Den downloadede fil er beskadiget. Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
145, C145 Filen findes på installationsstien.  Omdøb/slet filen, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
146, C146 Filen kunne ikke flyttes. Se Fejlkode 146 ved installation af Creative Cloud-apps.
147, C147 Filen kan ikke kopieres. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om stien i Flere oplysninger.
149, C149 Biblioteket kunne ikke slettes. Omdøb/slet biblioteket, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om biblioteket i Flere oplysninger.
150, C150 Filen kunne ikke slettes. Omdøb/slet filen, og prøv så igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
151, C151 Det symbolske link kunne ikke oprettes. Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
152, C152 Det symbolske link kunne ikke slettes. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
153, C153 Kunne ikke hente tilladelser til en fil eller mappe på macOS. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om filen eller mappen i Flere oplysninger.
156, C156 Det symbolske link kunne ikke oprettes. Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
157, C157 Det symbolske link kunne ikke slettes. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen. Du kan få flere oplysninger om filen i Flere oplysninger.
160, C160 Registreringsdatabasenøglen kunne ikke oprettes. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen.  Du kan få flere oplysninger om registreringsdatabasenøglen i Flere oplysninger.
171, C171 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Forsøg igen for at overføre og installere det igen.
176, C176 Der kan ikke installeres på et netværksdrev. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
177, C177 Den valgte installationssti er for lang. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
178, C178 Der er ugyldige tegn i installationsstien. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
179, C179 Installationsstien lader til at være ugyldig.  Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
180, C180 Installationssproget lader til at være ugyldigt. Vælg et andet installationssprog i indstillingerne, og prøv at installere igen. Du kan få flere oplysninger i Ændring af sprogindstillingen i Creative Cloud-apps.
181, C181 Installationsstien lader til at være ugyldig. Vælg en anden installationsplacering i indstillingerne, og prøv igen.
182, C182 Den oprettede pakke indeholder ikke den pakke, der skal installeres. Opret pakken igen, og forsøg dernæst at installere.
183, C183 Produktet kunne ikke installeres.
Klik på Prøv igen for at downloade og installere det igen.
184, C184 Filen er låst af en anden proces
Genstart systemet, og prøv at installere igen.
188, C188 Den version af Adobe Creative Cloud-appen, der er installeret på computeren, er ikke kompatibel med installationsprogrammet. Download den nyeste version af Adobe Creative Cloud-appen, og prøv igen.
189, C189 Utilstrækkelig diskplads.
Frigør noget plads, og prøv igen.
190, C190 Systemkravene er ikke opfyldt. Opgrader systemet, så det opfylder systemkravene for installation af programmet. Du kan få flere oplysninger i Systemkrav | Creative Cloud.
191, C191 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
192, C192 Der er allerede installeret en nyere version af programmet. Du skal afinstallere den version, der er installeret, og prøve igen.
193, C193 Installationen kan ikke fortsætte. 64-bit versionen af programmet kan ikke installeres på en computer, der kører 32-bit.
194, C194 Installationen kan ikke fortsætte, fordi der er flere brugere, som er logget på systemet. Log brugerne af systemet, og prøv igen.
195, C195 Systemkravene er ikke opfyldt.
Opgrader systemet, så det opfylder systemkravene for installation af programmet. Du kan få flere oplysninger i Systemkrav | Creative Cloud.
196, C196 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
201, P201 Der er opstået et problem under overførslen. Se Problemer med netværk og forbindelser.
205, P205 Der er et problem med den fil, der blev downloadet.
Se Problemer med netværk og forbindelser.
206, P206 Der er ingen netværksforbindelse, eller der kan ikke oprettes forbindelse til serveren. Se Problemer med netværk og forbindelser.
207, P207 Serveren svarer ikke. Se Problemer med netværk og forbindelser.
208, P208 Der er et problem med overførslen, fordi der er for lidt plads på harddisken. Frigør noget plads, og prøv igen.
209, P209 Du har ikke tilladelse til at downloade denne fil. Kontrollér tilladelserne, og prøv igen.
301, C301 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
303, C303 Produktet kunne ikke installeres. Klik på Prøv igen for at downloade og installere igen.
304, C304 Denne installation er ikke funktionel længere. Download den nyeste version af Adobe Creative Cloud-appen, og prøv igen.
305, C305 Produktet kunne ikke installeres Klik på Prøv igen for at downloade og installere den igen.
404, C404 Der mangler en nødvendig OS-komponent. Se Fejlmeddelelse: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler.

Find din fejlkode

Fejlkoden kan findes i fejlmeddelelsen eller i installationslogfilerne.

Link til flere oplysninger i fejlmeddelelsen

Når du klikker på linket Flere oplysninger i fejlmeddelelsen, vises den fejlkode, som Creative Cloud-appen benytter til at identificere problemet. Der vises også andre vigtige oplysninger, f.eks. stien til den berørte fil eller registreringsdatabaseværdien.

Flere oplysninger
Et eksempel på detaljer, som Flere oplysninger-linket leverer.

Installer logfiler

Søg efter filen Install.log på følgende placering:

• Windows 7, 8 og 10 (64-bit): C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 og 10 (32-bit): C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Bibliotek/logs/Adobe/Installers/

Kan du ikke finde fejlkoden?

Du kan få oplysninger om flere installationsfejlkoder i Installationsfejlkoder og -meddelelser.