Når du installerer Creative Cloud-appen eller opdaterer Adobe Application Manager på Windows, får du følgende fejl:

"Installationsprogrammet blev ikke initialiseret."

Løsning

Prøv følgende løsninger i rækkefølge.

1. Vælg "Start" > "Kontrolpanel".
  2. Dobbeltklik på Programmer og funktioner, vælg Adobe Creative Cloud, og klik derefter på Afinstaller.
  3. Følg instruktionen på skærmen for at fjerne appen.
  4. For at downloade og installere skal du klikke på linket til Creative Cloud-appen.

1. Vælg "Start" > "Kontrolpanel".
  2. Dobbeltklik på Programmer og funktioner, vælg Adobe Creative Cloud, og klik derefter på Afinstaller.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Følg vejledningen når du har klikket på linket til værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner.
  5. Fjern Creative Cloud-appen.
  6. For at downloade og installere skal du klikke på linket til Creative Cloud-appen.