Fejl "Mangel på diskplads" ved installation

En eller begge af følgende meddelelser vises i installationsprogrammets logfil, når du installerer et program:

• Afslutningskode: 30 – Installation udført med fejl pga. for lidt ledig plads
  • Afslutningskode: 31 – Installationen mislykkedes pga. for lidt ledig plads

Løsning 1: Frigør plads på harddisken

Du skal øge mængden af ledig plads på harddisken, så der er plads nok til at installere appen. Installer herefter appen igen.

Bemærk:

Du kan se, hvor meget plads appen kræver, under systemkrav.

Løsning 2: Opret en lokal administratorkonto

Opret en ny, lokal brugerkonto med administratorrettigheder, og log på med den. Installer derefter appen igen.

Windows 8

Windows 7