Systemkrav

Creative Cloud-webstedet

Creative Cloud-webstedet og relaterede websteder såsom Adobe Admin Console er designet til at fungere optimalt med de nyeste versioner af Google Chrome, Safari, Firefox og Microsoft Edge. Du kan have problemer med at bruge bestemte funktioner på ældre versioner af browsere.

Operativsystem Understøttede browsere

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Computer- og mobilapps

For at få den optimale ydelse med Creative Cloud-apps anbefaler vi, at du holder operativsystemet på din computer eller mobilenhed opdateret. For computerapps skal du ikke bruge versioner, der er mere end to versioner bagud på Windows eller macOS. For mobilapps skal du ikke bruge en version, der er ældre end den forrige version på iOS eller to versioner bagud på Android.

Du finder de komplette systemkrav ved at klikke på linket herunder for din Creative Cloud-app. Find systemkravene til mobilapps i systemkravene til deres ledsagende computerapps.

SDK'er

Creative Cloud-computerapp

Creative Cloud-computerappen har følgende forudsætninger:

• Microsoft® Windows 7 (kun 64-bit) og nyere
  • Mac OS X v10.12 og nyere
  • Internetforbindelse

Opfylder operativsystemet ikke kravene? Du kan bruge version 4.9 af Creative Cloud-computerappen på så ældre operativsystemer som Windows 7 (32-bit) til 10 (32-bit) eller Mac OS X v10.10 til v10.11.

Tilgængelighed af sprog

Creative Cloud-webstedet

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk

Tyrkisk
Tjekkisk
Russisk
Japansk
Koreansk
Forenklet kinesisk
Portugisisk (Brasilien)
Finsk
Svensk

Creative Cloud-computerapp

Tjekkisk
Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Finsk
Fransk
Italiensk
Japansk
Koreansk

Norsk
Nederlandsk
Polsk
Portugisisk (Brasilien)
Russisk
Svensk
Tyrkisk
Forenklet kinesisk
Traditionelt kinesisk

Creative Cloud-apps

Som Creative Cloud-medlem kan du downloade og installere Creative Cloud-apps på ethvert af de sprog, som produkterne findes på. Det betyder, at du kan have forskellige sprogversioner af hvert produkt afhængigt af dine behov. Se produktlinkene i afsnittet om systemkrav for at få en komplet liste over sprog for hver Creative Cloud-app.

Apps og tjenester med begrænset tilgængelighed af sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog, når du bruger disse produkter:

Adobe Gaming SDK: engelsk

Adobe Muse: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk

Adobe PhoneGap Build: engelsk og fransk

Adobe Photoshop Lightroom: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, portugisisk (Brasilien), svensk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, koreansk og japansk

Adobe Fonts: engelsk, fransk og japansk

Adobe Web Hosting: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk*

Adobe Scout: engelsk, fransk, forenklet kinesisk og traditionelt kinesisk

* Web Hosting er tilgængelig i Japan, men brugergrænsefladen er en kombination af engelsk og japansk.