Systemkrav til Creative Cloud

Få mere at vide om systemkrav og oplysninger om sprog for Adobe Creative Cloud-apps.

Systemkrav

Computer- og mobilapps

Hvilke operativsystemer er understøttet?

For at få den optimale ydelse med Creative Cloud-apps anbefaler vi, at du holder operativsystemet på din computer eller mobilenhed opdateret. For computerapps skal du ikke bruge versioner, der er mere end to versioner bagud på Windows eller macOS. For mobilapps skal du ikke bruge en version, der er ældre end den forrige version på iOS eller to versioner bagud på Android. Se Retningslinjer for operativsystemunderstøttelse for Creative Cloud-apps.

Systemkrav til individuelle apps

Du finder de komplette systemkrav ved at klikke på linket herunder for din Creative Cloud-app. Find systemkravene til mobilapps i systemkravene til deres ledsagende computerapps.

Creative Cloud-computerapp

Creative Cloud-computerappen har følgende krav til Windows- og Mac-operativsystemer:

Windows

Minimum Anbefales
Processor Intel®-, AMD- eller ARM-processor med 64-bit understøttelse
Operativsystem Windows 10 (64-bit)
RAM 2 GB 4 GB eller mere
Harddiskplads 4 GB ledig plads på harddisken. Der kræves yderligere ledig plads til installation
Internet Internetforbindelse

macOS

Minimum Anbefales
Processor Multicore Intel®-processor med 64-bit-understøttelse eller M1 Apple Silicon-processor
Operativsystem macOS Sierra (version 10.12) og nyere | Big Sur 11.0 (Apple M1 silicon)
RAM 4 GB 16 GB eller mere
Harddiskplads 4 GB ledig plads på harddisken. Der kræves yderligere ledig plads til installation
Creative Cloud-computerappen kan ikke installeres på et diskdrev, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver
Internet Internetforbindelse

Creative Cloud-websted

Creative Cloud-webstedet og relaterede websteder såsom Adobe Admin Console er designet til at fungere optimalt med de nyeste versioner af Google Chrome, Safari, Firefox og Microsoft Edge Chromium. Du kan have problemer med at bruge bestemte funktioner på ældre versioner af browsere.

Operativsystem Understøttede browsere

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge Chromium

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Tilgængelighed af sprog

Creative Cloud-computerapp

brasiliansk portugisisk
forenklet kinesisk
traditionelt kinesisk
tjekkisk
dansk
nederlandsk
engelsk
finsk
fransk
tysk

italiensk
japansk
koreansk
norsk
polsk
russisk
spansk
svensk
tyrkisk

Creative Cloud-websted

brasiliansk portugisisk
forenklet kinesisk
traditionelt kinesisk
tjekkisk
dansk
nederlandsk
engelsk
finsk
fransk
tysk

italiensk
japansk
koreansk
norsk
polsk
russisk
spansk
svensk
tyrkisk

Creative Cloud-apps

Som Creative Cloud-medlem kan du downloade og installere Creative Cloud-apps på ethvert af de sprog, som produkterne findes på. Det betyder, at du kan have forskellige sprogversioner af hvert produkt afhængigt af dine behov. Se produktlinkene i afsnittet om systemkrav for at få en komplet liste over sprog for hver Creative Cloud-app.

Apps og tjenester med begrænset tilgængelighed af sprog

Du kan vælge mellem følgende sprog, når du bruger disse produkter:

• Adobe Photoshop Lightroom: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, portugisisk (Brasilien), svensk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, koreansk, russisk, thai og japansk
  • Adobe Fonts: engelsk, fransk, tysk og japansk