Tilgængelighed af sprog

Creative Cloud™-medlemskab omfatter adgang til Creative Cloud Assets-webstedet, assets.adobe.com, der fungerer som et omdrejningspunkt, hvor du kan udforske, oprette, udgive og dele dit arbejde. For at få adgang til alle CC-computerprogrammer til download og installation på din lokale computer samt yderligere apps og onlinetjenester skal du logge ind på www.adobe.com/dk.

Creative Cloud-webstedet

Creative Cloud-webstedet er i øjeblikket tilgængeligt på følgende sprog:

Dansk
Tysk
Engelsk
Spansk
Fransk
Italiensk
Nederlandsk
Norsk
Polsk

Tyrkisk
Tjekkisk
Russisk
Japansk
Koreansk
Kinesisk (forenklet)k
Portugisisk (Brasilien)
Finsk
Svensk

Creative Cloud-programmer

Som Creative Cloud-medlem kan du downloade og installere Creative Cloud-programmer på ethvert af de sprog, som produkterne findes på. I modsætning til køb af traditionel software, hvor alle komponenter er på det samme sprog, giver Creative Cloud dig mulighed for at vælge mellem forskellige sprog for hvert produkt. Det betyder, at du kan have forskellige sprogversioner af hvert produkt afhængigt af dine behov. Få mere at vide. Se produktlinkene i afsnittet om systemkrav for at få en komplet liste over sprog for hvert Creative Cloud-produkt.

Yderligere programmer og tjenester

Du kan vælge mellem følgende sprog, når du bruger disse produkter:

• Adobe Edge Animate: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk og japansk
  • Eksempelvisning af Adobe Edge Code: engelsk og fransk
  • Adobe Edge Inspect: engelsk, fransk og japansk
  • Adobe Gaming SDK: engelsk
  • Adobe Muse: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk
  • Adobe PhoneGap Build: engelsk og fransk
  • Adobe Photoshop Lightroom: tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, nederlandsk, brasiliansk portugisisk, svensk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk og japansk
  • Adobe Story Plus: tysk, engelsk, spansk, fransk og italiensk*
  • Adobe Typekit: engelsk, fransk og japansk
  • Adobe Web Hosting: tysk, engelsk, spansk, fransk, nederlandsk, svensk og japansk*
  • Creative Cloud-computerapp: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, russisk, koreansk, brasiliansk portugisisk, polsk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), svensk, tyrkisk, dansk, finsk, norsk og tjekkisk
  • Adobe Scout: engelsk, fransk, kinesisk (forenklet) og kinesisk (traditionelt)

* Selvom Adobe Story Plus ikke er tilgængelig på japansk, har kunder i Japan adgang til den engelske version. Web Hosting er også tilgængelig i Japan, men brugergrænsefladen er en kombination af engelsk og japansk.

Systemkrav

Vigtigt: For at kunne udnytte de nyeste operativsystemfunktioner og -teknologier vil den næste større version af Creative Cloud og den næste version af Lightroom CC kræve Mac OS X 10.10 eller nyere.

Medlemmer, der kører ældre versioner af Mac OS X, f.eks. 10.9, kan fortsat køre og installere aktuelle Creative Cloud-programmer, men de vil ikke kunne installere eller køre den næste større version af Creative Cloud, Lightroom CC og Adobe Camera Raw, før de har opgraderet til en understøttet version af Mac OS X. Apple tilbyder en gratis opdatering til den nyeste version af Mac OS X (10.11).

Creative Cloud-webstedet

Creative Cloud-webstedet og relaterede websteder såsom Adobe Admin Console og Enterprise Dashboard er designet til at fungere optimalt med de nyeste versioner af Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer. Ydeevnen for webstedet vil nedsættes gradvist på ældre browsere, hvilket betyder, at du kan have problemer med at anvende visse funktioner i disse ældre versioner. Internet Explorer 9 og tidligere versioner understøttes ikke.

Browserkompatibilitet

Mac OS X

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Safari 7.x

Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Firefox 4 eller nyere

Firefox 4 eller nyere

Firefox 4 eller nyere

Firefox 4 eller nyere

Computerprogrammer

Medlemskab af Creative Cloud giver adgang til alle kreative computerapps til download og installation på din lokale computer samt yderligere programmer og onlinetjenester. Computerprogrammer, der er inkluderet i dit medlemskab, er tilgængelige både i Mac OS X- og Windows®-versioner. Alle 2015 Creative Cloud-computerapps kræver som minimum Mac OS X 10.9 og Windows 7 eller nyere. Tidligere versioner af Creative Cloud-apps understøttes i tidligere operativsystemer.

Se følgende sider for at finde alle systemkrav for din Creative Cloud-app:

Adobe Acrobat DC

Adobe After Effects CC

Adobe Animate CC

Adobe Audition CC

Adobe Bridge CC

Adobe Dreamweaver CC

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Inspect

Adobe Edge Reflow

Adobe Extension Manager

ExtendScript Toolkit

Adobe Fireworks CS6

Adobe Flash Builder

Adobe Illustrator CC

Adobe InCopy CC

Adobe InDesign CC

Adobe Muse CC

Adobe PhoneGap

Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Prelude CC

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Story

Adobe Scout CC

Adobe SpeedGrade CC

Installer Adobe-apps

Adobe-mobilapps er tilgængelige separat fra computer-apps. Systemkrav til mobilapps finder du under de respektive produktsider.

Se Mobilapps, og besøg produktsiden for din foretrukne Adobe-mobilapp.

SDKs

Adobe Gaming SDK

Creative Cloud-computerapp