Fejl ved installation af tilføjelsesprogrammer

Installationen mislykkes, når du forsøger at installere tilføjelsesprogrammer til Creative Cloud-produkter. Der vises en fejlmeddelelse om, at tilføjelsesprogrammet ikke er kompatibelt med Adobe-programmer.

Meddelelsen "Installation af tilføjelsesprogram mislykkedes"

Løsninger

Prøv disse løsningsforslag:

1. Kontrollér, om tilføjelsesprogrammerne er kompatible med Creative Cloud-produkter

Er der et plugin, du holder særligt meget af, fra en ældre version af et Creative Cloud-program, som du gerne vil bruge? Du kan se, om der findes en opdateret version, på siden Adobe Add-ons (eller webstedet for en tredjepartsudvikler af plugins).

2. Brug en anden browser

Ofte er det lettest at løse problemer med filoverførsler ved at prøve igen eller prøve med en anden browser. Hvis du for eksempel bruger Internet Explorer i Windows, kan du prøve Firefox. Hvis du bruger Firefox i macOS, kan du prøve at bruge Safari i stedet.

3. Start Creative Cloud-skrivebordsappen igen

Log af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og log på igen. Du kan finde yderligere oplysninger i afsnittet Log på og log af for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

4. Kontrollér, at tilføjelsesprogrammet kan bruges i Creative Cloud-skrivebordsappen

Når et tilføjelsesprogram, der er kompatibelt med et Creative Cloud-program, er installeret, vises det i Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Kontrollér, at det installerede tilføjelsesprogram vises under Aktivitetsstrøm på fanen Hjem
  2. Start programmet igen.

5. Genstart Adobe-programmet

Luk Adobe-programmet, og start det igen.

6. Afinstaller programmet, og installer det igen

Denne løsning kan bruges til alle andre produkter end Dreamweaver CC og Flash Pro CC. Hvis du har disse to produkter, skal du fortsætte med at bruge de forrige versioner, indtil der kommer en rettelse.

Bemærk:

Denne løsning virker i de fleste situationer. Hvis den ikke virker for dig, skal du bruge den tidligere version af produktet, indtil der kommer en rettelse.

1. Afinstaller det Creative Cloud-produkt, som du vil installere tilføjelsesprogrammer til. Du kan få flere oplysninger i Afinstallation eller fjernelse af Creative Cloud-apps.

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Creative Cloud-produktet. Du kan få flere oplysninger i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps