Fra 1. januar 2017 vil Adobe ikke længere tilbyde Creative Suite 6-software inden for rammerne af CLP (Cumulative Licensing Program) eller TLP (Transactional Licensing Program i Kina. Creative Cloud er den eneste kilde for innovation af Adobes kreative værktøjer.

Adobe og vores autoriserede Adobe-forhandlere i Kina vil i tæt samarbejde med CLP- og TLP-kunder identificere det rette tidspunkt for flytningen til Creative Cloud og sikre, at overgangen sker uden problemer.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte din Adobe-kontoadministrator eller din autoriserede Adobe-forhandler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad ændres i forhold til tilgængeligheden af Creative Suite 6 i Kina?

Fra 1. januar 2017 vil Adobe ikke længere sælge Creative Suite 6 via CLP
(Cumulative Licensing Program) eller TLP (Transactional Licensing Program). Denne ændring vil være gældende på tværs af kommercielle og
offentlige segmenter. Adobe Acrobat og andre Adobe-produkter, der er solgt via CLP og TLP, vil fortsat være
tilgængelige.

Ophører Adobes CLP- og TLP-købsprogrammer?

Nej, CLP- og TLP-købsprogrammerne vil fortsat være tilgængelige for andre Adobe-produkter. Acrobat og andre produkter kan stadig købes inden for rammerne af CLP og TLP, og der er ikke planer om at fjerne Acrobat fra CLP eller TLP i den nærmeste fremtid.

Jeg vil stadig gerne købe Creative Suite 6-licenser. Hvilke muligheder har jeg?

Vi opfordrer dig til at overveje Adobe Creative Cloud som den eneste kilde til Adobes kreative værktøjer.

Hvorfor fjerner Adobe CS6 fra CLP og TLP?

I foråret 2012 lancerede vi Creative Cloud-medlemskab til hele udvalget af Adobes kreative
programmer med den tanke, at det ville gavne vores kunder ved at give dem adgang til vores værktøjer og tjenester, efterhånden som de opdateres. Vi meddelte også, at CS6 var vores sidste uophørlige softwareversion. Siden har vi har leveret over tusindvis af nye funktioner udelukkende til Creative Cloud medlemmer, og disse funktioner er nu tilgængelig via Value Incentive Plan (VIP) i Kina. Ved at CS6 ophører fra CLP og TLP, forenkles vores kreative tilbud, og det hjælper med at sikre, at vores kunder får de nyeste og bedste værktøjer.

Hvad kan I anbefale, at man køber til en mindre eller mellemstor virksomhed eller en stor virksomhed?

Mindre og mellemstore virksomheder bør overveje at købe Creative Cloud for teams, og store virksomheder bør overveje at købe Creative Cloud forenterprise.

Creative Cloud for teams samler de nyeste Creative Cloud-computerapps, opdateringer og opgraderinger på det tidspunkt, hvor de udgives – og alle de forretningsfunktioner, som dit team har brug for for at skabe deres bedste arbejde. Adobe tilbyder to Creative Cloud for teams-planer. Alle apps-planen omfatter alle CC-apps, mens planen med enkelt app omfatter én app, f.eks. Adobe Photoshop CC. Hver valgmulighed giver dig adgang til den samme brugervenlige, webbaserede Admin Console, der gør det muligt for administratoren at købe centralt, udrulle og administrere alle licenser på tværs af organisationen under én medlemsaftale.

Creative Cloud for enterprise inkluderer alt det, der er i Creative Cloud for teams, samt avancerede muligheder for licens- og brugeradministration.

Hvad kan I anbefale mht. at købe Creative Cloud til studerende/lærere, skoler, skoledistrikter eller universiteter?

Adobe tilbyder flere måder at købe Creative Cloud-medlemskaber på:
- Individuelle lærere og studerende kan købe Creative Cloud Student & Teacher-udgaven til personlig brug.
- Folkeskoler og skoledistrikter kan købe Creative Cloud for Education via VIP-programmet (Value Incentive Program).
- Universiteter kan købe Creative Cloud for Education via VIP på behovsbaseret basis eller udforskeomfattendebrugerdefinerbare ETLA-aftaler (Enterprise Term License Agreements).

Jeg har i øjeblikket en produktversion af Adobe Creative Suite med en uophørlig licens på min computer. Kan jeg stadig få adgang til CS6?

Din eksisterende Creative Suite-produktinstallation bliver ikke påvirket af, at salget af CS6 ophører. Du kan også stadig få adgang til Creative Suite, selvom du køber og installerer Creative Cloud. Du kan f.eks. installere og bruge Photoshop CS6 med uophørlige licenser på samme computer som Photoshop CC. Derudover omfatter dit Creative Cloud-medlemskab arkiverede versioner af CS6, så du kan installere computerapps efter behov.

Hvor længe vil Adobe fortsat understøtte CS6?

CS6 blev udgivet i 2012 og understøttes ikke på nyere operativsystemer. Windows 8.1 og Mac OSX v10.9 er de nyeste kompatible operativsystemversioner.

Creative Suite-kunder er berettiget til grundlæggende support fra Adobe. CS6-support til Gold Plan-medlemmer ophørte i 2014. Du kan finde flere oplysninger under Adobe Supportpolitikker: Understøttede produktversioner.

Kan Creative Cloud-programmer eksporteres til CS6?

Mange af Creative Cloud-computerprogrammerne gør det muligt at eksportere filer til Creative Suite 6-versionen af det samme program. Nye funktioner, der føjes til skrivebordsprogrammerne efter CS6, er muligvis ikke understøttede i den eksporterede fil eller via CS6-programmet.

Hvilke CC-programmerne understøtter eksport til CS6?

Følgende CC-programmer understøtter muligheden for at eksportere til CS6-versionen af programmet:

• Photoshop
  • InDesign
  • Illustrator
  • Animate
  • Dreamweaver
  • After Effects

Programmer, der ikke er angivet her, understøtter muligvis ikke eksport til Creative Suite 6 og vil muligvis heller ikke gøre det i fremtidige udgivelser. Nye funktioner, der føjes til ovenstående liste efter CS6, er muligvis ikke understøttede i den eksporterede fil eller via CS6-programmet.

Jeg har tidligere købt Acrobat og CS sammen på min CLP. Får jeg point for mine Creative Cloud-køb på VIP til anvendelse i forhold til CLP?

VIP (Value Incentive Plan) og CLP er forskellige og separate volumenbaserede købsprogrammer. Køb af Acrobat og andre Adobe-produkter, der er tilgængelige på CLP, vil fortsat resultere i indsamling afpointog blive brugt til at fastslå rabatniveauet for din volumen. I modsætning til CLP tilbyder VIP-programmet transaktionsbaserede rabatter. Du kan få flere oplysninger om tilgængelige rabatter i VIP ved at kontakte Adobe eller din autoriserede Adobe-forhandler.