Lukningskode 15 opstår, når du installerer et Creative Suite 6 eller Creative Cloud produkt.Alternativt ses installationsprogrammets brugergrænseflade ikke, når du trukker på Installér.

Løsninger

Adobe undersøger dette problem. Tilsyneladende fordeler nogle computere ikke ressourcerne til at starte installationsprocessen, hvilket forårsager fejlen.

Løsning 1: Genstart computeren, og kør reparation af disk.

1. Start computeren i tilstanden Sikker start.

Bemærk: Sikker start vises kun på velkomstskærmbilledet. Det vises ikke i skrivebordets hjørner, som det gør i Windows.

1. Genstart Mac-computeren. Tryk og hold på tasten Skift med det samme, når du har hørt starttonen.
    2. Slip tasten Skift, når Apple-logoet vises. Sikker start vises på velkomstskærmbilledet I Mac OS X.
  2. For information om at køre reparationshjælpeværktøjet se Reparer disktilladelser ved at køre Diskværktøj | Mac OS X.

3. Kør produktinstallationen igennem Creative Cloud-programmet igen (Adobe Application Manager).

4. Genstart Mac-computeren uden at holde nogen taster nedtrykket.

Løsning 2: Fjern midlertidigt plist-filer.

Download

1. Åbn plist.zip-filen for at trække sh-filerne ud.

2. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Terminal.

3. Indtast sh.
    Vigtigt: Sørg for, at der er et mellemrum efter sh.

4. Lad terminalvinduet være åbent, og navigér til mappen hvor du downloadede sh-filerne.

5. Træk Clean Entries.sh ud på Terminalvinduet.
    Bemærk: Sørg for, at stien til filen ses straks efter sh. Eksempel: sh /Users//Desktop/Clean Entries.sh

6. Tryk på Tilbage.

7. Luk alle vinduer, og installér igen.

8. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Terminal.

9. Indtast sh.
    Vigtigt: Sørg for, at der er et mellemrum efter sh.

10. Lad terminalvinduet være åbent, og navigér til mappen hvor du downloadede sh-filerne.

11. Træk Clean Entries.sh ud på Terminalvinduet.
    Bemærk: Sørg for, at stien til filen ses straks efter sh.

12. Tryk på Tilbage.

Løsning 3: Kontakt Adobes support.

Kontakt Adobe Support for yderligere hjælp med dette problem, hvis trinnene ovenfor ikke virkede.