Hvis du logger på en konto med administratorrettigheder, men stadig ikke kan installere, er dine disktilladelser muligvis beskadigede.

Sådan reparerer du tilladelserne med Diskværktøjet:

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer.
  2. Dobbeltklik på Diskværktøj.
  3. Vælg den enhed, som du vil reparere tilladelser for, i venstre panel.
  4. Klik på fanen Førstehjælp.
  5. Vælg den enhed, som du vil installere Adobe-programmet på, og klik så på Reparer disktilladelser.

Adobe Captivate-demonstrationen nedenfor illustrerer reparation af disktilladelser ved hjælp af Diskværktøjet. Der findes yderligere oplysninger om visning af demonstrationen i Vis Adobe Captivate-demonstrationer i vidensdatabasedokumenter.