Bootstrapper CS5 indlæser installationsprogrammet til Adobe Creative Suite 5- eller CS5.5.-produktet. Det finder tilstande på computeren, som kan medføre installationsproblemer eller fejl, og viser fejlmeddelelser for dem. Følg anvisningerne for at foretage fejlfinding af fejlene.

En genstart afventer (Windows)

Hvis du får fejlen "Installationsprogrammet har registreret, at en genstart af computeren afventer. Det anbefales, at du afslutter installationsprogrammet, genstarter og forsøger igen," skal du gøre følgende:

1. Genstart computeren, og prøv at udføre installationen igen.
  2. Hvis installationen mislykkes, skal du slette InProgress-registreringsdatabasenøglen:

Ansvarsfraskrivelse:Denne procedure omfatter redigering af Windows-registreringsdatabasen. Adobe yder ikke support til redigering af registreringsdatabasen, der indeholder kritiske system- og programoplysninger. Sørg for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du redigerer den. Hvis du har brug for flere oplysninger om registreringsdatabasen, kan du se under  Beskrivelse af Microsoft Windows-registreringsdatabasen på Microsofts supportwebsted eller kontakte Microsoft.

1. Start Windows Registreringsdatabaseeditor.
    • (Windows XP) Vælg Start > Kør, skriv regedit i tekstfeltet Åbn, og klik på OK.
    • (Windows Vista/ Windows 7) Vælg Start, skriv regedit i søgefeltet og tryk på Enter.
  2. Naviger til HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager.
  3. Slet nøglen InProgress.

Utilstrækkelig harddiskplads

Bootstrapper kræver mindst 100 MB ledig plads på startdrevet. Der kræves yderligere plads til delte komponenter. Bootstrapper skal bruge denne plads til at kopiere installationsfilerne til en af følgende midlertidige mapper:

• (Windows XP) \Documents and Settings\[brugernavn]\Application Data\Adobe\OOBE
  • (Windows Vista/Windows 7) \Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE
  • (Mac OS X)  ~/Programmer/Adobe/OOBE
  1. Slet filer, så du har tilstrækkelig harddiskplads.
  2. Klik på Forsøg igen.

Styresystemet opfylder ikke minimumsystemkravene

Du kan ikke fortsætte installationen, hvis dit operativsystem ikke opfylder minimumkravene for produktet.

• Find minimumsystemkravene for dit produkt på Adobe.com.

Installationsprogrammet blev ikke initialiseret

Bootstrapper kræver, at bestemte installationsprogramkomponenter er på plads for at kunne indlæses korrekt. Ellers vises fejlen "Installationsprogrammet blev ikke initialiseret. Filen blev ikke fundet. Hent Adobe Support Advisor for at finde problemet."

Kør Adobe CS5 Cleaner Tool, og fjern det produkt, du skal til at installere. Se Løsning af problemer med CS5 Cleaner Tool | CS5.5, CS5, CS4, CS3 (cpsid_82947).

Der kører allerede et andet installationsprogram

Der kan køre én Adobe Creative Suite 5- eller CS5.5-installation ad gangen. I modsat fald vises en af følgende fejlmeddelelser:

• "Der kører allerede et andet Adobe-installationsprogram. Luk det andet installationsprogram, og vælg Prøv igen".
  • "Der kører andre forekomster Adobe Program Manager. For at kunne fortsætte skal installationsprogrammet lukke disse forekomster. Vil du fortsætte?"
  1. Klik på Afslut (for den første meddelelse) eller Nej (for den anden meddelelse) for at afslutte installationsprogrammet.
  2. Luk andre Adobe-installationsprogrammer:

Windows

1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.
  2. Vælg fanen Processer, og vælg Vis processer fra alle brugere.
  3. Vælg en PDapp.exe- eller setup.exe-proces, og klik på Afslut proces.
  4. Gentag dette for alle yderligere forekomster af processerne PDapp.exe og setup.exe.

Mac OS

1. Tryk på Kommando + Alt + Esc.
  2. I vinduet Afbryd programmer skal du vælge PDapp eller Adobe Setup og klikke på Afbryd.
  3. Gentag dette for alle yderligere forekomster af programmerne.
  4. Prøv at køre installationsprogrammet igen.

Installation på et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver (Mac OS)

Adobe Creative Suite 5 og CS5.5 kan ikke installeres på filsystemer, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver. Oplysninger om understøttede partitionstyper finder du i Vigtigt-filen for dit produkt.

En Windows Update-installation er i gang

Hvis fejlen "En Windows Update-installation er i gang. Fuldfør Windows-opdateringen for at fortsætte med denne installation" vises, skal du gøre følgende:

1. Klik på Afslut.
  2. Fuldfør eller annuller Windows-opdateringen.
  3. Genstart Windows.
  4. Prøv at køre installationsprogrammet igen.

Der kræves administratorrettigheder for at fortsætte

Du skal have administratorrettigheder for at installere Adobe Creative Suite 5 eller CS5.5 Log på en konto med administratorrettigheder for at fortsætte. Der er flere oplysninger om, hvordan man opretter en ny lokal administratorkonto i følgende dokumenter på Microsofts og Apples websteder:

Har du stadig brug for hjælp?

Du kan få hjælp til problemer eller fejl i forbindelse med installation af Adobe Creative Suite 5 og CS5.5 under Fejlfinding af installation | CS5, CS5.5 (cpsid_82827).