Når du starter en CS6-applikation, som er installeret via en installationspakke, der er oprettet i Creative Cloud Packager (CCP), vises en besked om at indtaste et Adobe ID. Der er ingen mulighed for at angive et Enterprise eller Federated ID.

Årsag

CS6-applikationer kan kun aktiveres med et Enterprise- eller Federated ID via Creative Cloud-programmet. For at Creative Cloud-programmet skal kunne genkende installerede CS6-programmer, skal sprogversionen af ​​det installerede program svare til det sprog, der er valgt i indstillingerne til Creative Cloud-programmet.

Løsning

For at sikre at du kan aktivere CS6-applikationer med et Enterprise eller Federated ID, når du installerer fra en installationspakke:

1. Vælg det sprog, der skal bruges på slutbruger-systemet, når du opretter installationspakken i CCP. Indstillingen for Match OS-sprog i CCP virker ikke for CS6-applikationer.
  2. På slutbrugermaskinen skal du sørge for, at sproget i Creative Cloud-programmet passer til det, der blev valgt under pakningen af installationsprogrammer. Som standard svarer sproget i Creative Cloud-programmet til det sprog, der er angivet på OS-niveau, men den adfærd kan ændres. For flere oplysninger om sprogindstilling for creative cloud, se Ændring af sprogindstillingen i Creative Cloud-apps.

Bemærk:

Applikationer, der er hentet og installeret via Creative Cloud-programmet, bruger automatisk det sprog, der er valgt i Creative Cloud-programmets indstillinger. Ændring af denne indstilling efter installation af softwaren deaktiverer softwaren, og du bliver bedt om at indtaste et Adobe ID, når du starter softwaren.