Er du bedre til ét sprog end et andet? Vælg et andet sprog til dine Creative Cloud-apps.

Vælg dit operativsystem

Nyere systemer: Mac OS 10.7, Windows 7 eller senere

Brug af Adobe Creative Cloud-computerappen til at ændre det sprog, der bruges i dine Creative Cloud-apps.

1. Klik på ikonet for Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis du ikke kan se ikonet, kan du starte appen som følger:

Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Bemærk:

Hvis Creative Cloud-computerprogrammet ikke er installeret, kan du downloade det her.

2. Klik på ikonet med de tre lodrette punkter i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger.

Indstillinger for Creative Cloud-computerappen
  3. Vælg Creative Cloud > Apps.

4. Vælg et sprog på listen Appsprog.

Dine ændringer bliver anvendt, når du afslutter Indstillinger (Klik på den venstre pil ud for Indstillinger) eller lukker Creative Cloud-computerappen. Alle apps, som du henter efter at have foretaget denne ændring, installeres på det nye sprog.

Skifte installationssprog

Bemærk:

Hvis du vil anvende sprogændringen på en app, du allerede har installeret på computeren, skal du ændre sprogindstillingen og derefter afinstallere og geninstallere appen. Dette kan du nemt gøre i Creative Cloud-computerappen.

Ældre systemer: Mac OS 10.6, Windows Vista eller tidligere

Hvis du kører et tidligere operativsystem, bruger Creative Cloud en hjælpeapp kaldet Adobe Application Manager til at hente, installere og administrere dine Creative Cloud-apps. Brug Adobe Application Manager til at ændre sproget i dine apps.

1. Åbn Adobe Application Manager på følgende måde:

Windows: Vælg Start > Alle programmer > Adobe Application Manager.

Mac OS: Vælg Programmer > Adobe Application Manager.

2. Klik på dit navn i øverste venstre hjørne, og vælg Indstillinger.

3. Vælg et sprog, og klik på Gem.

Bemærk:

Hvis du vil anvende sprogændringen på en app, du allerede har installeret på computeren, skal du ændre sprogindstillingen og derefter afinstallere og geninstallere appen.