Digital Publishing Solution (DPS 2015) er nu en del af Adobe Experience Manager Mobile.
Fejlmeddelelse

Fejl ved indsendelse af binært materiale til din iTunes-konto

Når du indsender binært materiale til din iTunes Connect-konto, vises følgende fejlmeddelelse:

"Appens info.plist skal indeholde UINewsstandApp=True"

Fejlen skyldes en ændring i Apples iTunes Connect, så det ikke længere er muligt at specificere kategorien Newsstand for en app.

Løsning: Vælg kategorien Magazines for appen

Hvis du vælger Magazines som appens kategori (eller underkategori), kræver iTunes Connect, at flaget Newsstand skal sættes som sandt ("true") i info.plist; ellers bliver appen afvist.

Automatisk fornyelse af abonnementer skulle tidligere foregå i Newsstand.

Nu kan du bruge alle kategorier til automatisk fornyelse af abonnementer, så hvis du ændrer kategorien til News (og fjerner alle referencer til Magazines i underkategorierne), ignoreres flaget Newsstand i info.plist. Derefter kan appen indsendes.

Opsummering:

• Hvis kategorien eller en underkategori for en app er angivet som Magazines i iTunes, skal flaget Newsstand angives som sandt ("true") i info.plist.
  • Hvis kategorien eller en underkategori for en app ikke er angivet som Magazines, ignoreres flaget Newsstand i info.plist.
  • Nu kan automatisk fornyelse af abonnementer ske i alle kategorier (forudsat at der ikke er tale om gratis abonnementer). Kategorien Magazines skal stadig anvendes til gratis abonnementer.