Digital Publishing Solution (DPS 2015) er nu en del af Adobe Experience Manager Mobile.

Hvis Experience Manager Mobile-tjenesterne benyttes via en browser, hvor der er aktiveret software til blokering af reklamer, kan brugerne komme ud for følgende fejl:

• Oprettelse af artikler eller enheder med strengen "advert" i navnet mislykkes.
  • Publicering af en overført samling, der indeholder reklamer, mislykkes.

Disse fejl opstår, selvom domænet publish.adobe.com står på positivlisten.

Du kan løse problemet midlertidigt ved at deaktivere reklameblokeringen i browseren, når du bruger tjenesterne.