Den 22. februar 2016 meddelte Adobe, at der lanceres et nyt produkt, Adobe Experience Manager Mobile. Det nye produkt er en del af Adobe Marketing Cloud og kombinerer funktionaliteten i Adobe Digital Publishing Solution (DPS) og Adobe Experience Manager – samt nogle helt nye funktioner – i en samlet mobilløsning til virksomheder. Du kan læse mere om, hvad Experience Manager Mobile byder på, i dette blogindlæg.

Hvad betyder det for eksisterende DPS-kunder?

DPS er nu en del af Experience Manager Mobile, så du vil fortsat kunne anvende alle de DPS-funktioner, du hidtil har brugt. Den største ændring, du bemærker, er, at DPS-mærkningen og URL-adresserne bliver ændret forskellige steder:

• Produkternes URL-adresser er blevet ændret. F.eks. er https://publish.adobe.com blevet ændret til https://aemmobile.adobe.com. Du bliver automatisk omdirigeret fra de tidligere URL-adresser.
  • DPS Preflight-appen kaldes nu AEM Preflight.
  • Når du opdaterer InDesign, ændres eksportmuligheden fra "DPS-artikel" til "Adobe Experience Manager Mobile-artikel".

Tilmeld dig, og prøv gratis

Hvis du kunne tænke dig at udforske de nye funktioner i Experience Manager Mobile, f.eks. til administration af ressourcer og oprettelse af AEM-indhold, kan du tilmelde dig og få en Experience Manager Mobile-prøveversion. Du kan også kontakte en Adobe-forhandler, hvis du vil have oplysninger om opgradering.