Digital Publishing Solution (DPS 2015) er nu en del af Adobe Experience Manager Mobile.

Indhold vises ikke i en app

Mit indhold vises ikke i min app.

Løsning

Kontrollér følgende:

• Hvis du har udviklet en app, hvor funktionen Aktivering af eksempelvisning er valgt, skal du klikke på forhåndsvisningsikonet under Indhold og layout på portalen for at gøre indholdet tilgængeligt i appen med forhåndsvisning.
Indhold og layout
  • Kontrollér, at du har oprettet en samling med mindst én artikel, og at du har føjet denne samling til samlingen på øverste niveau. Samlingen på øverste niveau har enten navnet "standard", "standardtelefon" eller "standard-tablet," afhængigt af projektindstillingerne.
  • Sørg for, at dit indhold er tilgængeligt i appen. For eksempel skal du, hvis du opretter og udgiver en samling, huske at føje den til en eksisterende samling, så brugerne kan navigere til den.
Samlinger
  • Hvis indholdet vises korrekt på en tablet-pc men ikke på en telefon, eller modsat, skal du kontrollere dine projektindstillinger. Hvis dit projekt inkluderer to navigationssamlinger på øverste niveau, skal du føje indhold på øverste niveau til både standardsamlingen for telefoner og for tablet-pc'er.