Digital Publishing Solution (DPS 2015) er nu en del af Adobe Experience Manager Mobile.

En iOS-app, som er indlæst på din enhed, er utilgængelig

Når du føjer en iOS-app til en enhed, bliver den ved med at være nedtonet og utilgængelig.

Løsning

Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Sørg for, at enhedens id (UDID) er inkluderet i mobilleveringsfilen. Når du har tilføjet et UDID, skal du markere det, inden du opdaterer mobilleveringsfilen. Du skal også dobbelttjekke, om du bruger den seneste version af mobilleveringsfilen.
  • Sørg for, at .p12-certifikatet er gyldigt. Kontrollér, om certifikatet skal opdateres.

Der findes flere oplysninger om oprettelse af de relevante filer og certifikater til en iOS-app i iOS-udgivelsesvejledningen.