Digital Publishing Solution (DPS 2015) er nu en del af Adobe Experience Manager Mobile.

Fejl: Der kan ikke oprettes forbindelse til serveren

Ved oprettelse af et nyt projekt vises der en fejl:

"Der kan ikke oprettes forbindelse til serveren. Kontrollér forbindelsen, eller prøv igen senere. Projektet er muligvis oprettet, men afventer den videre behandling. Kontrollér, om projektet står på projektlisten."

Fejl: Der kan ikke oprettes forbindelse til DPS-serveren

Løsning

Hvis projektet ikke findes på listen, kan du prøve at oprette det igen.

Hvis projektet findes på listen, er det muligvis ikke konfigureret korrekt. Du kan sikre dig, at det er korrekt, ved at vente 10 minutter, klikke for at redigere projektet og derefter klikke på Gem. Hvis projektets status stadig vises som Afventende, kan du kontakte DPS Enterprise Technical Support for at få hjælp.

Yderligere oplysninger

Der kan opstå timeout i perioder med høj belastning. Adobe arbejder på at forbedre stabiliteten for at forhindre denne type fejl.