Brug tilføjelsesprogrammet Opret PDF til nemt at konvertere et Office 365-dokument til en kvalitets-PDF, og gem så PDF'en i OneDrive, eller download den.

Understøttede browsere: Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer 11

Installér Adobe Opret PDF-tilføjelsesprogrammet fra Office Store

1. Log på med din Office 365-konto på portal.office.com.

2. Vælg Word, Excel eller PowerPoint på applisten.

3. Opret en ny, eller åbn en eksisterende fil til redigering i en browser.

4. Gå til menuen INDSÆT, og klik derefter på Office-tilføjelsesprogrammer.

Indsæt Office-tilføjelsesprogrammer
  5. I dialogboksen Office-tilføjelsesprogrammer skal du klikke på STORE og derefter søge efter "Opret PDF" i søgefeltet øverst til venstre. Du vil se Opret PDF-tilføjelsesprogrammet i søgeresultaterne. Klik på Tilføj.

Opret PDF-tilføjelsesprogrammet i Office Store med tilføjelsesprogrammer
  6. Tilføjelsesprogrammet er nu tilgængeligt på båndet Hjem.

Konverter Word-, PowerPoint- eller Excel-onlinefiler til PDF'er

1. Åbn filen til redigering i en understøttet browser.

2. På båndet Hjem skal du klikke på Opret PDF.

Opret PDF-tilføjelsesprogram på båndet Hjem
  3. Opret PDF-ruden vises til højre. Klik på Konverter.

Opret PDF-rude

Bemærk! Feltet Tilføj adgangskodebeskyttelse er endnu ikke funktionelt. Når det bliver funktionelt, beskytter det din PDF med en adgangskode.

4. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Dialogboks til login
  5. Der vises en statuslinje, mens din fil konverteres til PDF. Når konverteringen er færdig, vil du se en bekræftelse med mulighed for at gemme PDF'en i OneDrive eller downloade den.

Konverteret til PDF
    • Gem i OneDrive: Vælg denne mulighed for at gemme PDF'en på din OneDrive-konto.
    • Gem i Document Cloud: Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at gemme PDF'en på din Adobe Document Cloud-konto.
    • Download: Vælg denne mulighed for at downloade PDF'en.

Bemærk! Hvis du vil ændre noget i filen og oprette PDF'en på ny, skal du vælge Start forfra.

6. Luk Opret PDF-ruden ved at klikke på krydset øverst til højre i ruden.