Adobe Send & Track

Browser

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 10 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.9 eller senere med Safari 7 eller senere, Firefox eller Chrome

Sprogversioner

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Hollandsk

Brasiliansk portugisisk

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på mindst 13 år og kræver accept af yderligere vilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan uden varsel blive afbrudt eller ændret helt eller delvist. Der kan blive pålagt yderligere gebyrer eller abonnementsopkrævninger.