Problem (kun Windows)

Hvis Lightroom Classic 8.2 er installeret på en computer med Feature Restricted licensing (FRL), starter Lightroom ikke og viser følgende fejlmeddelelse:

Produkt ikke licenseret

Bemærk:

Dette problem opstår på en "frisk" computer, hvor der ikke tidligere har været installeret FRL-pakker.

Løsning

1. Start en anden Creative Cloud-app, der tidligere har været installeret på slutbrugerens computer ved hjælp af en FRL-pakke. Brug om nødvendigt en ny FRL-pakke, som inkluderer en hvilken som helst anden Creative Cloud-app.
  2. Start Lightroom Classic 8.2.

Lightroom starter normalt.