Cloud-tjenester og -apps til enkeltpersoner

Fejlfinding og hjælp

Almindelige spørgsmål

Hvilke volumenlicensmuligheder er der i forbindelse med køb af Adobe-produkter?

Adobes købsprogrammer giver dig mulighed for at købe, administrere og udrulle Adobe-produkter i hele din organisation.

• Adobes Value Incentive Plan tilbyder en omkostningseffektiv og nem metode til at sikre, at hele organisationen altid har udrullet opdaterede versioner af Creative Cloud- og Acrobat DC-abonnementer. Få mest muligt ud af dit VIP-medlemskab med VIP Select.
  • Adobe tilbyder nonprofit-prisrabatter globalt inden for vores værdiincitamentsplan (VIP – Value Incentive Plan) og transaktionslicensprogram (TLP – Transactional Licensing Program). Se, om din organisation er berettiget til Adobe nonprofit-priser.
  • Hvis du bor i Kina, kan du se denne liste over ofte stillede spørgsmål om abonnementslicenser via Value Incentive Plan (VIP).

Hvad er Creative Cloud for enterprise?

Læs dette dokument for at få et overblik over Creative Cloud for enterprise-tilbuddet fra Adobe.

Kan jeg oprette administratorer med forskellige roller i Admin Console?

Med Adobe Admin Console kan organisationer definere et fleksibelt administrativt hierarki, der muliggør detaljeret styring af Adobe-produktadgang og -brug.

Kan jeg bruge enkeltlogon til at få adgang til Adobe-produkter og -tjenester?

Adobe Admin Console giver virksomhedsbrugere mulighed for at godkende Adobe enterprise-løsninger med deres eksisterende systemer til identitetsstyring via integration med identitetsstyringssystemer, som understøtter enkeltlogon. Få flere oplysninger om, hvordan du planlægger og konfigurerer enkeltlogon i din organisation.

Er min organisations filer sikre og krypterede?

Alle filer og aktiver på Creative Cloud og Document Cloud krypteres. Du kan lade Adobe generere en dedikeret krypteringsnøgle til specifikke eller alle domæner i organisationen, hvis du ønsker et ekstra lag af kontrol og sikkerhed.

Admin Console

Hvordan kommer jeg i gang med Admin Console?

Det hele sker i Admin Console. Du skal have modtaget en e-mail, hvor du inviteres til at deltage i din organisation som administrator. Acceptér invitationen, før du tilgår Admin Console. Hvis du allerede har accepteret invitationen, er du klar til at komme i gang. Er du ikke virksomhedsadministrator? Find ud af, hvordan du logger ind med et Enterprise ID.

Hvad er de forskellige administrative roller, der er tilgængelige i Admin Console?

Med Admin Console kan din organisation definere et fleksibelt administrativt hierarki , der muliggør detaljeret styring af Adobe-produktadgang og -brug.

Hvordan administrerer jeg brugere og produkter i Admin Console?

Brugerstyring gør det muligt at oprette, søge efter, opdatere og fjerne brugerkonti. Disse brugerkonti giver slutbrugere i din organisation brugsret til Adobe-produkter og -tjenester.

Din organisation køber Adobe-virksomhedsplaner, der giver adgang til forskellige Adobe-produkter og -tjenester. Få flere oplysninger om, hvordan du finjusterer brugen af disse planer og tjenester.

Er der en måde, hvorpå jeg kan overvåge status for Adobe-tjenester og få oplysninger om planlagt vedligeholdelse?

Få data i realtid og historiske data om systemets ydeevne og tilgængelighed af Adobe-tjenester.

Identitet

Hvilke identitetstyper understøttes?

Adobe bruger et underliggende system til identitetsstyring til at godkende og give tilladelse til brugere. Du skal planlægge og derefter oprette dine brugeridentiteter baseret på dine krav. Du kan vælge mellem Adobe ID'er, Enterprise ID'er eller Federated ID'er.

Hvordan opretter jeg Enterprise ID'er?

Slutbrugere kan ikke oprette Enterprise ID'er. Kun administratorer kan føje brugere til deres organisationer.

Understøtter Admin Console enkeltlogon?

Admin Console understøtter helt unikt et udvalg af brugeridentifikationsmetoder, herunder Federated ID/enkeltlogon. Den kan integreres med en række SAML2.0-kompatible identitetsudbydere.

Læs mere om, hvordan virksomhedsbrugere kan godkende Adobe-virksomhedsløsninger med deres eksisterende systemer til identitetsstyring via integration med identitetsstyringssystemer, som understøtter enkeltlogon.

Kan jeg automatisere brugerstyringsopgaver?

Værktøjet til brugersynkronisering gør det nemt at synkronisere brugere fra dine eksisterende internetadresselister (f.eks. Microsoft Active Directory) med Adobe Admin Console. Download eller forgren et Python-baseret open source-værktøj, Værktøj til brugersynkronisering, på github.

API'en til brugerstyring giver adgang til de Adobe-brugerkonti, der er knyttet til din organisation. Du kan integrere denne API med din organisations administrative programmer og processer.

Brugere og grupper

Hvordan inviterer jeg brugere til Admin Console?

Som it-administrator for en virksomhed giver Brugerstyring dig mulighed for at oprette, søge efter, opdatere og fjerne brugerkonti.. Disse brugerkonti giver slutbrugere i din organisation brugsret til Adobe-produkter og -tjenester.

Hvordan giver jeg licenser til brugere?

Når du køber et Adobe-produkt, udgør en licens retten til at bruge Adobe-software og -tjenester. Licenser bruges til at godkende og aktivere produkter på slutbrugernes computere.

Hvad skal jeg gøre, når jeg opgraderer fra teams (VIP) til ETLA?

For at sikre, at der ikke forekommer afbrydelser af slutbrugerens produktadgang, når du opgraderer fra teams (VIP) til ETLA, skal du tildele licenser i Admin Console, før den eksisterende VIP-abonnementsperiode slutter.