Delte enhedslicenser | Kendte problemer

Dette dokument beskriver kendte problemer, som kan opstå ved brug af delte Adobe-licenser.

Hvis der findes en permanent eller midlertidig løsning på problemet, vil dette fremgå af teksten.

Bemærk:

Vi arbejder på at finde en løsning på problemerne så hurtigt som muligt. Vi takker dig for din tålmodighed, og vi håber at finde en permanent løsning snart.

Problem med Enterprise ID og Federated ID til Spark

Når en bruger med et Federated ID eller Enterprise ID til Spark til uddannelsesbrug (Spark til grunduddannelse eller Spark til højere uddannelse) logger på en computer, der anvender en delt licens, starter Lightroom ikke.

Vi anbefaler at bruge Lightroom Classic i stedet, som gerne skulle starte.

Bemærk:

Problemet opstår ikke for brugere, der har en navngivet licens til alle Creative Cloud-programmer. De kan frit bruge softwaren installeret på alle computere – også computere med delte licenser.