Opdater SSO-certifikat

Hvis du har konfigureret SSO for din identitetsudbyder (IdP) med Adobe Admin Console, og dine slutbrugere ikke kan logge ind på deres Adobe-apps og -tjenester, kan SAML-certifikatet være udløbet.

Problem

Du oplever nogen af følgende problemer:

• Brugere er logget ud og kan ikke logge ind på Adobe Creative Cloud-web-, mobil- eller computerapps
  • Brugere får vist fejl, når de prøver at logge ind
  • Administrator kan ikke tilføje/fjerne/administrere brugere eller produktprofiler
  • Du ønsker at forny dit SAML-certifikat, som er ved at udløbe

Fejlmeddelelse

Ved loginforsøg ser slutbrugere fejlmeddelelser, der ligner følgende:
  • Valideringen af SAML-certificering mislykkedes
  • Den digitale signatur i SAML-svaret blev ikke valideret med identitetsudbyderens certifikat

Løsning

Du kan opdatere føderationskonfigurationen direkte via Admin Console, hvis dine certifikater er udløbet eller er ved at udløbe. SAML-certifikaterne opdateres sammen med SAML-konfigurationen.

Log ind på Adobe Admin Console, og følg proceduren til migrering af en ny godkendelsesudbyder.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?