Brugerhåndbog Annuller

VIP-programguide: VIP Select

VIP-medlemmer kan spare endnu mere, når de kvalificerer sig til VIP Select, ved at købe 10 licenser eller mere** i en abonnementsperiode. Og de kan spare endnu mere ved at købe 50 eller 100 licenser eller derover.

VIP-pyramide

Rabattrin

Kvalificer dig til VIP Select ved tilbageblik

Kvalificer dig til VIP Select med et enkelt køb

VIP-medlemmer med færre end 10 licenser kvalificerer sig automatisk til VIP Select med en enkelt ordre på 10 eller flere licenser. Afgiv blot en ordre på det mindste antal licenser, og så bliver dit medlemskab automatisk opgraderet til VIP Select og de tilsvarende fordele.

Kvalificer dig til VIP Select ved fornyelse

Hvis du ønsker at bestille 10 eller flere licenser i løbet af abonnementsperioden, kan du kvalificere dig til VIP Select med et automatisk tilbageblik. 31 dage før din årsdato opdaterer Adobe det samlede antal licenser, der er købt i løbet af din nuværende abonnementsperiode. Hvis det samlede antal er over 10 licenser, vil efterfølgende ordrer af en hvilken som helst størrelse være kvalificeret til den første VIP Select-rabat. Derefter kan licensgrænserne på 50 og 100 give endnu større rabatter.

VIP Select Look-Back

Bemærk:

**Gælder kun for kvalificerende abonnementslicenser. Indkøb af forbrugsvarer, abonnementer på Adobe Acrobat Sign Solutions til den offentlige sektor eller Adobe Express til uddannelsessektoren tæller ikke med i forhold til opnåelse af VIP Select-niveauer eller opnåelse af et minimumsantal licenser for et medlem i løbet af en 3-årig bindingstid.

VIP Select-medlemmer opfylder betingelserne for binding i 3 år

Når din organisation eller uddannelsesinstitution har kvalificeret sig til VIP Select, har den mulighed for at få en fast pris i op til tre år, når du forpligter dig til mere end 10 licenser:

Giver mulighed for bedre budgettering og flerårig besparelse – ved alle køb

VIP Select med binding i 3 år tillader budgettering i flere år (op til 3 år ift. uddannelse) til en fast pris* på et nærmere fastsat antal licenser. Du kvalificerer dig til rabat på alle VIP-køb i løbet af perioden (op til 3 år med 2 fornyelser). Og du kan tilføje trinvise licenser eller Sign-transaktioner – samtidig med at det kun kræves, at det antal, du har forpligtet dig til, fastholdes.

Yderligere rabatter med binding i 3 år (for erhvervskunder og kunder hos offentlige myndigheder):

Sammenligning af ekstrarabat

Når det gælder erhvervskunder og kunder hos offentlige myndigheder: Med en binding på 3 år følger en endnu større rabat end med abonnementer af 1 års varighed. Når VIP Select-medlemmer accepterer bindingen på 3 år, overføres deres licensniveau til et med yderligere rabatter.

Hvis du gerne vil vide mere om specifikke rabatter for hvert Adobe-produkt, skal du kontakte din Account Manager, som kan vise dig, hvordan du kan spare ved et større antal licenser og spare endnu mere via en binding på 3 år.

Bemærk:

Indkøb af forbrugsdele eller Adobe Acrobat Sign Solutions-abonnementet til den offentlige sektor tæller ikke med i forhold til at opnå VIP Select-niveauer eller opfylde et medlems 3-årige binding i forhold til licenser eller en forpligtelse til et minimum antal licenser. Acrobat Sign-transaktioner kan dog føjes til et medlemskab med en eksisterende binding på 3 år og drage fordel af en fast prisplan.

Trin til at komme godt i gang med en binding på 3 år

1. Tilmeld dig VIP

Kontakt en Account Manager – en Adobe-repræsentant eller en Adobe-forhandler. Du kan tilmelde dig og afgive din første ordre på samme tid.

2. Kvalificer dig til VIP Select

Du kvalificerer dig automatisk til VIP Select, når du har købt mindst 10 licenser – enten i en enkelt ordre eller via automatiseret tilbageblik, som fastslår, om du har købt 10 eller flere licenser i løbet af din periode.

3. Accepter binding i 3 år

Når du har kvalificeret dig til VIP Select, modtager du en velkomstmail til VIP Select med et tilbud til din organisation eller institution om at acceptere en binding på 3 år.

4. Tilføj når som helst licenser med fast pris*

Køb nye licenser til Sign-transaktioner til prisen med den binding på 3 år, du har accepteret tidligere, selvom du endnu ikke har købt netop det produkt.

Eksempler på aftaler med binding på 3 år

Når du accepterer en binding på 3 år, accepterer du at opretholde et bestemt antal licenser – til den nedsatte pris. Du fornyer (årligt) to gange i løbet af den 3-årige periode med det angivne antal licenser. Her er to eksempler:

Eksempel A: Et skoledistrikt eller firma kvalificerer sig til VIP Select med 120 licenser. De accepterer øjeblikkeligt binding på 3 år og accepterer at opretholde et minimum af 120 licenser gennem bindingsperioden. Der er ingen forpligtelse til at opretholde trinvise licenser, der er tilføjet efter accept af aftalen.

Eksempel B: En afdeling på universitet eller hos en offentlig myndighed kvalificerer sig til VIP Select med 100 licenser. De tilføjer senere 20 licenser og accepterer derefter binding på 3 år og at opretholde et minimum af 120 licenser gennem bindingsperioden.

Produkttilgængelighed i løbet af en abonnementsperiode med binding på 3 år

Adobe innoverer altid og kan til enhver tid frigive nye produkter, der kan købes via VIP. Hvis der frigives et nyt produkt, efter at du har accepteret bindingen på 3 år, og det bliver muligt at købe det via VIP, vil den oprindelige pris for dette produkt også blive inkluderet i din binding af pris i 3 år.

Adobe kan til enhver tid bringe tilgængeligheden af et produkt til ophør. Hvis dette sker i løbet af en 3-årig bindingsperiode, vil et medlem ikke længere kunne købe produktet efter den sidste salgsdato.

Bemærk:

* Specifik prisfastsættelse angives altid mellem VIP Select-medlemmet og Adobe-repræsentanten eller Adobe-forhandleren.