Brugerhåndbog Annuller

Konverter til eller fra PDF ved hjælp af hurtige handlinger

1. Brugerhåndbog til Adobe Express
  2. Introduktion
    1. Oversigt over Adobe Express
    2. Nyheder i Adobe Express
    3. Systemkrav til Adobe Express
    4. Tastaturgenveje i Adobe Express
    5. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express
    6. Kendte problemer i Adobe Express
    7. Ofte stillede spørgsmål om den gratis prøveversion af Adobe Express
    8. Progressiv webapp
    9. Tilføj Adobe Express-browserudvidelsen
  3. Ny Adobe Express-mobilapp
    1. Oversigt
    2. Ofte stillede spørgsmål
    3. Nyheder i Adobe Express
    4. Systemkrav
    5. Opret billeder med generativ AI
    6. Opret teksteffekter med generativ AI
    7. Indsæt objekter ved hjælp af Generativ udfyldning
    8. Fjern objekter ved hjælp af Generativ udfyldning
    9. Generér redigerbare skabeloner ved hjælp af generativ AI
    10. Opret og rediger videoer
    11. Udforsk skabeloner
    12. Samarbejd og kommenter
    13. Planlæg og udgiv opslag på sociale medier
    14. Arbejd med aktiver i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    15. Opret og administrer brands
  4. Opret og rediger grafik, fotos og videoer
    1. Arbejd med kreative aktiver i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    2. Importér og tilpas PDF-filer i Adobe Express
    3. Introduktion til Adobe Express-skabeloner
    4. Opret en ny skabelon fra bunden
    5. Opret en webside ved hjælp af Adobe Express
    6. Tilføj flere sider i Adobe Express
    7. Opret en video ved hjælp af Adobe Express
    8. Find og indsend Adobe Stock Content ID
    9. Animer tekster og fotos ved hjælp af Adobe Express
    10. Importér farvetemaer fra Adobe Color
    11. Oversæt filer og skabeloner
    12. Arbejde med lag
    13. Brug ChatGPT til at finde Adobe Express-skabeloner
  5. Præsentationer
    1. Importér fil i PowerPoint-format
    2. Udforsk præsentationsskabeloner
    3. Administrer sider
    4. Præsenter et design
  6. Baggrunde
    1. Føj et baggrundsbillede til dit design
    2. Fjern nemt baggrunde til videoer
    3. Erstat sidebaggrunde på billeder
  7. Generativ AI
    1. Generér et billede ud fra tekst ved hjælp af generativ AI
    2. Generér teksteffekter ved hjælp af generativ AI
    3. Indsæt eller udskift objekter i et billede med Generativ udfyldning
    4. Fjern objekter fra et billede ved hjælp af Generativ udfyldning
    5. Generer redigerbare skabeloner ved hjælp af Tekst til skabelon (beta)
  8. Opret og administrer brands
    1. Opret et brand
    2. Administrer delte brands
    3. Tilpassede skrifttyper
    4. Creative Cloud Libraries
    5. Lås og lås op for elementer i design
    6. Indstil kontrolelementer for brandstil på skabeloner
    7. Opret fra en delt skabelon
    8. Anvend brandfarver
  9. Indholdsplanlægning
    1. Oversigt over Indholdsplanlægning
    2. Tilknyt sociale mediekonti
    3. Planlæg og udgiv opslag på sociale medier
    4. Mediespecifikationer for opslag på sociale medier
  10. Hurtige handlinger
    1. Tilpas billedstørrelse ved hjælp af hurtige handlinger
    2. Fjern baggrunden fra billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    3. Konverter filformat for billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    4. Beskær et billede ved hjælp af hurtige handlinger
    5. Animer en figur fra lyd
    6. Føj billedtekster til videoer vha. Hurtige handlinger
    7. Trim videoer ved hjælp af hurtige handlinger
    8. Tilpas videostørrelse ved hjælp af hurtige handlinger
    9. Konverter til GIF fra en video ved hjælp af hurtige handlinger
    10. Konverter videoer til MP4 ved hjælp af hurtige handlinger
    11. Beskær en video ved hjælp af hurtige handlinger
    12. Flet videoer og billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    13. Konverter til eller fra PDF ved hjælp af hurtige handlinger
    14. Rediger PDF-tekst og -billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    15. Kombiner filer til én enkelt PDF-fil ved hjælp af hurtige handlinger
    16. Organiser sider i en enkelt PDF ved hjælp af hurtige handlinger
    17. Generér QR-kode ved hjælp af hurtige handlinger
    18. Ofte stillede spørgsmål om hurtige handlinger
  11. Udgiv og del
    1. Samarbejd og kommenter i Adobe Express
    2. Vær vært for et projekt ved hjælp af Adobe Express
    3. Kopiér filer mellem konti
    4. Beskyttelse af personlige oplysninger og tilladelser
  12. Adobe Express på mobil
    1. Adobe Express til iOS
    2. Adobe Express til Android
    3. Administrer Adobe Express-abonnementer på iOS
    4. Administrer Adobe Express-abonnementer på Android
    5. Administrer Adobe Express-abonnementer i Samsung Galaxy Store
  13. Adobe Express til uddannelse
    1. Tegn med pensler
    2. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express til uddannelse
    3. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express til uddannelse – undervisere
    4. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express til uddannelse – studerende
    5. Ofte stillede spørgsmål om onboarding til Adobe Express til uddannelse
    6. Ofte stillede spørgsmål om manglende ikoner i Adobe Express-mobilappen

Konverter hurtigt filer til eller fra PDF'er ved hjælp af Adobe Express, så du kan samarbejde på den mest effektive måde for dit team.

Konverter til PDF

Konverter Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller billedfiler til PDF for at portere eller samarbejde om dokumenter.

Prøv det i appen!

Konverter filer til PDF ved hjælp af Adobe Express på web.

1. Vælg PDFKonverter til PDF i menuen Prøv en hurtig handling på startsiden til Adobe Express.

2. Søg efter en fil på din enhed.

3. Vælg Download.

Konverter fra PDF

Eksporter PDF-filer til Microsoft Word-, Excel- eller PowerPoint-dokumenter samt billedfiler som JPEG- eller PNG-filer.

Prøv det i appen!

Eksporter PDF-filer til andre filtyper ved hjælp af hurtige handlinger i Adobe Express på web.

1. Vælg PDFKonverter fra PDF i menuen Prøv en hurtig handling på startsiden til Adobe Express.

2. Søg efter en fil på din enhed.

3. Vælg et filformat i rullemenuen Konverter din PDF til

4. Vælg Download.

Hvad er næste trin?

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?