Brugerhåndbog Annuller

Adobe Express til iOS

1. Brugerhåndbog til Adobe Express
  2. Introduktion
    1. Oversigt over Adobe Express
    2. Nyheder i Adobe Express
    3. Systemkrav til Adobe Express
    4. Tastaturgenveje i Adobe Express
    5. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express
    6. Kendte problemer i Adobe Express
    7. Ofte stillede spørgsmål om den gratis prøveversion af Adobe Express
    8. Progressiv webapp
    9. Tilføj Adobe Express-browserudvidelsen
  3. Ny Adobe Express-mobilapp
    1. Oversigt
    2. Ofte stillede spørgsmål
    3. Nyheder i Adobe Express
    4. Systemkrav
    5. Kendte problemer
    6. Migrer filer
    7. Opret billeder med generativ AI
    8. Opret teksteffekter med generativ AI
    9. Indsæt objekter ved hjælp af Generativ udfyldning
    10. Fjern objekter ved hjælp af Generativ udfyldning
    11. Generér redigerbare skabeloner ved hjælp af generativ AI
    12. Opret og rediger videoer
    13. Udforsk skabeloner
    14. Samarbejd og kommenter
    15. Planlæg og udgiv opslag på sociale medier
    16. Arbejd med aktiver i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    17. Opret og administrer brands
  4. Opret og rediger grafik, fotos og videoer
    1. Arbejd med kreative aktiver i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
    2. Importér og tilpas PDF-filer i Adobe Express
    3. Introduktion til Adobe Express-skabeloner
    4. Opret en ny skabelon fra bunden
    5. Del design som skabeloner, der kan remixes
    6. Opret en webside ved hjælp af Adobe Express
    7. Tilføj flere sider i Adobe Express
    8. Opret en video ved hjælp af Adobe Express
    9. Find og indsend Adobe Stock Content ID
    10. Animer tekster og fotos ved hjælp af Adobe Express
    11. Importér farvetemaer fra Adobe Color
    12. Oversæt filer og skabeloner
    13. Arbejde med lag
    14. Brug ChatGPT til at finde Adobe Express-skabeloner
  5. Præsentationer
    1. Importér fil i PowerPoint-format
    2. Udforsk præsentationsskabeloner
    3. Administrer sider
    4. Præsenter et design
  6. Baggrunde
    1. Føj et baggrundsbillede til dit design
    2. Fjern nemt baggrunde til videoer
    3. Erstat sidebaggrunde på billeder
  7. Generativ AI
    1. Generér et billede ud fra tekst ved hjælp af generativ AI
    2. Generér teksteffekter ved hjælp af generativ AI
    3. Indsæt eller udskift objekter i et billede med Generativ udfyldning
    4. Fjern objekter fra et billede ved hjælp af Generativ udfyldning
    5. Generer redigerbare skabeloner ved hjælp af Tekst til skabelon (beta)
  8. Opret og administrer brands
    1. Opret et brand
    2. Administrer delte brands
    3. Rediger roller i brands
    4. Tilpassede skrifttyper
    5. Creative Cloud Libraries
    6. Lås og lås op for elementer i design
    7. Indstil kontrolelementer for brandstil på skabeloner
    8. Opret fra en delt skabelon
    9. Anvend brandfarver
  9. Opret og administrer projekter
    1. Opret projekter
    2. Tilføj filer, mapper, brands og biblioteker
    3. Kopiér filer, brands og biblioteker
    4. Flyt filer, brands og biblioteker
    5. Del projekter
    6. Ofte stillede spørgsmål om projekter
  10. Indholdsplanlægning
    1. Oversigt over Indholdsplanlægning
    2. Tilknyt sociale mediekonti
    3. Planlæg og udgiv opslag på sociale medier
    4. Generér billedtekster (Beta) til sociale medier i AI
    5. Mediespecifikationer for opslag på sociale medier
    6. Ofte stillede spørgsmål om Indholdsplanlægning
  11. Hurtige handlinger
    1. Tilpas billedstørrelse ved hjælp af hurtige handlinger
    2. Fjern baggrunden fra billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    3. Konverter filformat for billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    4. Beskær et billede ved hjælp af hurtige handlinger
    5. Animer en figur fra lyd
    6. Føj billedtekster til videoer vha. Hurtige handlinger
    7. Trim videoer ved hjælp af hurtige handlinger
    8. Tilpas videostørrelse ved hjælp af hurtige handlinger
    9. Konverter til GIF fra en video ved hjælp af hurtige handlinger
    10. Konverter videoer til MP4 ved hjælp af hurtige handlinger
    11. Beskær en video ved hjælp af hurtige handlinger
    12. Flet videoer og billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    13. Konverter til eller fra PDF ved hjælp af hurtige handlinger
    14. Rediger PDF-tekst og -billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    15. Kombiner filer til én enkelt PDF-fil ved hjælp af hurtige handlinger
    16. Organiser sider i en enkelt PDF ved hjælp af hurtige handlinger
    17. Generér QR-kode ved hjælp af hurtige handlinger
    18. Ofte stillede spørgsmål om hurtige handlinger
  12. Udgiv og del
    1. Samarbejd og kommenter i Adobe Express
    2. Vær vært for et projekt ved hjælp af Adobe Express
    3. Kopiér filer mellem konti
    4. Beskyttelse af personlige oplysninger og tilladelser
  13. Adobe Express på mobil
    1. Adobe Express til iOS
    2. Adobe Express til Android
    3. Administrer Adobe Express-abonnementer på iOS
    4. Administrer Adobe Express-abonnementer på Android
    5. Administrer Adobe Express-abonnementer i Samsung Galaxy Store
  14. Adobe Express til uddannelse
    1. Tegn med pensler
    2. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express til uddannelse
    3. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express til uddannelse – undervisere
    4. Ofte stillede spørgsmål om Adobe Express til uddannelse – studerende
    5. Ofte stillede spørgsmål om onboarding til Adobe Express til uddannelse
    6. Ofte stillede spørgsmål om manglende ikoner i Adobe Express-mobilappen

Arbejd med Adobe Express for at oprette dine egne tilpassede design på både iPhone og iPad. Opret indhold, der ser professionelt ud, og del dine design på tværs af sociale medier.

Med Adobe Express kan du hurtigt oprette design og collager med et professionelt præg ved hjælp af vores aktiver, der omfatter fotos, baggrunde, videoer, biblioteker og mønstre. Du kan også vælge dine egne aktiver fra telefonen eller din iPad, tage dem ind i Adobe Express og skabe et design på få minutter.

Bemærk:

Den nye Adobe Express-mobilapp er tilgængelig nu. Opdag de seneste funktioner i den nye Adobe Express-mobilapp.

Installer appen

1. Åbn Apple App Store på din iPad eller iPhone.

2. Vælg ikonet Download ud for Adobe Express .

3. Vælg Åbn.

4. Log ind med dit Adobe ID, Apple ID, Facebook eller din Google-konto.

Opret design og collager

Opret tilpassede design og collager i den tidligere version af Adobe Express.

1. Vælg ikonet fra Hjem.

2. Vælg Fotos for at søge efter et billede på din enhed, og vælg derefter Tilføj.

3. Vælg en tilpasset eller forudvalgt størrelse, der er designet til at passe til Social, Udskrift eller andet.

4. Vælg Udført.

5. Brug disse værktøjer til at lave dit design:

• Vælg værktøjet Farver for at vælge et tilpasset farveskema eller en farvepalet, som appen foreslår.
    • Vælg Animation for at animere din tekst og din baggrund.
    • Vælg Layout og for at udforske layout- og collagestruktur, kantbredde og undersøge forudvalgte designtemaer.
    • Vælg værktøjet Brand for at importere dine brandaktiver.
    • Vælg værktøjet Tilpas størrelse for at ændre den tilpassede størrelse til dit projekt, eller vælg en anden forudvalgt størrelse.
  6. Vælg Tilføj for at tilpasse dit foto ved hjælp af disse værktøjer:

• Vælg værktøjet Tekst for at tilføje ny tekst og tilpasse skrifttype, farve, opacitet og meget mere.
    • Vælg værktøjet Designaktiver for at tilføje flere designaktiver til dit projekt.
    • Vælg værktøjet Fotos for at tilføje nye fotos til designet.
    • Vælg Former for at tilføje former til dit design.
    • Vælg Adobe Stock for at udforske Adobe Stock-aktiverne.
    • Vælg Klistermærker for at søge i GIPHY-databasen efter animerede klistermærker.
    • Vælg Baggrunde for at søge efter og tilføje en foruddesignet baggrund.
    • Vælg værktøjet Videoer for at få adgang til dit personlige videogalleri
    • Vælg Logoer for at få adgang til dit logo eller tilføje et nyt logo fra biblioteker eller dit personlige fotobibliotek.
    • Vælg værktøjet Side for at tilføje en ny side til dit design.
  7. Når dit design er klar, skal du vælge ikonet Del for at gemme designet eller dele det på sociale medier.

Vis og administrer dine filer

Administrer dine filer ved hjælp af den tidligere version af Adobe Express.

1. Vælg Dine filer fra Hjem.

2. Tryk på en individuel fil for at åbne den.

I denne visning kan du slette, redigere, duplikere eller gemme projektet. Tryk på Mere for at omdøbe filen.

Slet flere filer på en gang

Slet dine filer på en gang i den tidligere version af Adobe Express.

1. Klik på Vælg i øverste højre hjørne.

2. Markér alle miniaturebilleder eller projekter, du vil slette.

3. Tryk på knappen Slet nederst på skærmen.

Synkroniser projekter på tværs af platforme

Hvis du vil synkronisere dit arbejde mellem flere enheder kun ved hjælp af Wi-Fi og ikke med mobildata, kan du aktivere denne funktion på følgende måde:

1. Vælg ikonet Hjem i nederste venstre hjørne.

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne.

3. Fra rullelisten skal du vælge Synkroniser projekter.

4. Aktivér Synkroniser kun over Wi-Fi.

Mere som dette

Har du et spørgsmål eller en idé?

Kom og bliv inspireret til mere kreativitet!
Besøg vores community for at få nye idéer, tips fra eksperter og løsninger på almindelige problemer.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?