Brugerhåndbog Annuller

Tilpas størrelsen på videoer ved hjælp af hurtige handlinger

1. Brugerhåndbog til Adobe Express
  2. Introduktion
    1. Oversigt over Adobe Express
    2. Nyheder i Adobe Express
    3. Systemkrav til Adobe Express
    4. Tastaturgenveje | Adobe Express
    5. Adobe Express | Ofte stillede spørgsmål
    6. Produktbemærkninger
  3. Opret og rediger grafik, fotos og videoer
    1. Introduktion til Adobe Express-skabeloner
    2. Opret en webside ved hjælp af Adobe Express
    3. Opret en video ved hjælp af Adobe Express
    4. Animer tekster og fotos
  4. Opret og administrer brands
    1. Sådan opretter og administrerer du dit brand i Adobe Express
    2. Lær, hvordan du administrerer delte brands og brandingaktiver i Adobe Express
    3. Brug af tilpassede skrifttyper i Adobe Express
  5. Indholdsplanlægning
    1. Oversigt over Indholdsplanlægning
    2. Sådan kommer du i gang med Indholdsplanlægning
    3. Knyt Indholdsplanlægning til sociale medier
    4. Rediger Facebook-forhåndsvisning i Indholdsplanlægning
    5. Sådan bruger du @omtale i Indholdsplanlægning
    6. Tegnbegrænsninger på sociale medier i Indholdsplanlægning
    7. Sådan udgiver du på Instagram i Indholdsplanlægning
    8. Foretag fejlfinding af Instagram-tilknytningsproblemer i Indholdsplanlægning
  6. Hurtig handling
    1. Tilpas størrelsen på billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    2. Fjern baggrund fra billeder ved hjælp af hurtige handlinger
    3. Konverter billeder til JPG eller PNG ved hjælp af hurtige handlinger
    4. Trim videoer ved hjælp af hurtige handlinger
    5. Tilpas størrelsen på videoer ved hjælp af hurtige handlinger
    6. Konverter til GIF ved hjælp af hurtige handlinger
    7. Beskær videoer ved hjælp af hurtige handlinger
    8. Find ud af, hvordan du konverterer og eksporterer PDF ved hjælp af hurtige handlinger
    9. Rediger PDF-tekst og -billeder ved hjælp af hurtig handling
    10. Kombiner PDF-filer og organiser PDF-sider ved hjælp af hurtig handling
    11. Ofte stillede spørgsmål | Hurtige handlinger
  7. Udgiv og del
    1. Samarbejde og deling på Adobe Express
    2. Hosting af dine Adobe Express-projekter
    3. Oprettelse og brug af Creative Cloud Libraries
    4. Overførsel af projekter mellem konti
    5. Beskyttelse af personlige oplysninger og tilladelser
  8. Adobe Express på mobil
    1. Adobe Express til iOS
    2. Adobe Express til Android
    3. Administrer Adobe Express-abonnementer på iOS
    4. Administrer Adobe Express-abonnementer på Android
    5. Administrer Adobe Express-abonnementer i Samsung Galaxy Store
  9. Adobe Express til uddannelse
    1. Adobe Express til uddannelse
    2. Lærere: alt, hvad du behøver at vide om Adobe Express til uddannelse
    3. Studerende: alt, hvad du behøver at vide om Adobe Express til uddannelse

Rediger dimensionerne på en video, så den passer til dine størrelseskrav. Læs videre for at finde ud af, hvordan du gør.

1. Vælg Tilpas størrelse på video på startsiden under Prøv en hurtig handling > Rediger din video.

2. Vælg en af følgende fremgangsmåder:

• Træk og slip en video i dropzonen.
    • Søg efter en fil på din enhed.
    • Vælg en eksempelvideo.
  3. Vælg den platform, du tilpasser videostørrelsen til, på rullelisten Ændr størrelse for. Brug skydeknappen Videoskala til at skalere.

4. Download din video.

Hvad er næste trin?

Når du har ændret størrelsen på videoen til det ønskede størrelsesforhold, kan du uploade den til sociale medieplatforme efter eget valg eller bruge den i dine projekter, uden at den bliver beskåret eller komprimeret.