Hvis du bruger Chrome eller en Chrome-baseret browser, skal du bruge Flash Player Online Indstillinger Manager for at skifte indstillingerne i Flash Player.

Bemærk, at hvis du har installeret PPAPI versionen af Flash Player, skal du bruge Flash Player Native Kontrolpanel for at konfigurere dine opdaterede indstillinger. Hvis du bruger Chrome vil du få den opdaterede version af Flash Player gennem Google Chrome opdateringsindretningen.