Oversigt

De nyeste versioner af Adobe Flash Player, der kører på Windows- og Mac OS-platforme, kan regelmæssigt kontrollere for opdateringer og installere dem for dig. Sørg for altid at installere den nyeste version af Adobe Flash Player, så du undgår sikkerhedsproblemer.

Rediger dine indstillinger for opdateringer

Du kan ændre, hvordan Flash Player opdateres, ved at højreklikke på enhver forekomst af avanceret medieindhold i browseren og vælge Globale indstillinger i højrekliksmenuen. I pop-up-vinduet, skal du vælge fanen Avanceret, og vælge en indstilling under Opdateringer.

Flash Player-indstillinger
Fanen Avanceret i Windows
Fanen Avanceret (Windows)

Fanen Avanceret i Mac OS
Fanen Avanceret (Mac OS)

I Windows kan du også ændre indstillingen i Kontrolpanelet. Dobbeltklik på Flash Player, klik på fanen Avanceret, og vælg en indstilling under Opdateringer.

På Mac OS, kan du også gå til Systemindstillinger og dobbeltklikke på Flash Player ikonet.

Ændringer i indstillinger for opdateringer

Med udgivelsen af Flash Player 11.3 er indstillingerne for opdatering ændret.

Vælg denne indstilling for at downloade og installere opdateringer automatisk. Denne indstilling giver den bedste beskyttelse til dit system.

Vigtige sikkerhedsopdateringer installeres automatisk uden at give besked.

I tilfælde af planlagte opdateringer, forsøger Adobe at give dig besked, før de installeres automatisk. Planlagte opdateringer kan indeholde forbedringer og ikke presserende sikkerhedsopdateringer. Du har mulighed for øjeblikkeligt at hente planlagte opdateringer fra Adobe.com og installere dem selv uden at skulle vente på den automatiske installation.

Giv mig besked om installation af opdateringer

Adobe Flash Player holder automatisk øje med opdateringer og giver dig besked om nye opdateringer. Opdateringer installeres kun, når du vælger at installere dem.

Denne indstilling anbefales ikke. Adobe Flash Player holder aldrig øje med opdateringer, så dit system er sårbart overfor sikkerhedsproblemer. Det er nødvendigt at kontrollere Adobe webstedet manuelt for at finde den nyeste version af Flash Player.

Seneste ændringer

Du kan få oplysninger om nye funktioner og de seneste ændringer af Flash Player ved at klikke her.

Sikkerhed

Du kan få oplysninger om de seneste sikkerhedsrettelser til Flash Player ved at klikke her.