Systemkrav | Marts 2018- og oktober 2017 (13.x)-versionerne af InCopy

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10*
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

* Understøttes ikke i Windows 10 version 1507.

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS-version 10.13 (High Sierra), macOS-version 10.12 (Sierra) eller Mac OS X-version 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddiskplads til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort (understøtter Retina-display)
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.†

† Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes onlinepolitik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav til InCopy (2017)

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddiskplads til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort (understøtter Retina-display)
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

* Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav til InCopy (2015)

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales)
  • 2 GB tilgængelig harddiskplads til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort (understøtter Retina-display)
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

* Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes online politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.