Din computer skal opfylde de minimale tekniske specifikationer beskrevet nedenfor for at køre og anvende InCopy.

Gælder for:

November 2019 (15.0)-version

Systemkrav til tidligere versioner:

Mindste systemkrav til InCopy

Windows

Mindstekrav
Processor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
Operativsystem Microsoft Windows 7 (64-bit) med Service Pack 1 eller Windows 10* (64-bit)
RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plads på harddisk 3,6 GB tilgængelig plads på harddisken til installation. Der kræves yderligere ledig plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder); SSD anbefales
Skærmopløsning

Skærm på 1024 x 768 (1920 X 1080 anbefales), understøttelse af HiDPI-skærm

Bemærk: Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 10 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2160 x 1440 eller derover

Videokort 32-bit-videokort
Internet

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.onlinetjenester.†

* Ikke understøttet på Windows 10 version 1507, 1511, 1703 og 1709.

macOS

Mindstekrav

Processor

Multicore Intel-processor

Operativsystem

macOS-version 10.15 (Catalina), macOS-version 10.14 (Mojave) og macOS-version 10.13 (High Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plads på harddisk

3,5 GB tilgængelig harddiskplads til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)

Skærmopløsning

Skærm på 1.024 × 768 (1920 × 1080 anbefales), understøtter Retina-skærm

Videokort

32-bit-videokort

GPU Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
  • Understøttede maskiner
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro tilsluttet en HiDPI-skærm
        Mac mini tilsluttet en HiDPI-skærm
  • Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge Mac Om denne Mac (Grafikoplysninger)
  • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
Internet

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.onlinetjenester.†

† Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes onlinepolitik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.