Din computer skal opfylde de minimale tekniske specifikationer beskrevet nedenfor for at køre og anvende InCopy CC.

Gælder for:

Oktober 2018 (14.0)-version

Systemkrav til tidligere versioner:

Den nyeste version af Creative Cloud-apps understøtter ikke nogle ældre versioner af Windows og Mac. Få mere at vide.

Mindste systemkrav til InCopy

Windows

Mindstekrav
Processor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller Windows 10*
RAM 4 GB RAM (16 GB anbefales)
Plads på harddisk 3 GB tilgængelig plads på harddisken til installation. Der kræves yderligere ledig plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flashenheder); SSD anbefales
Skærmopløsning Skærm på 1.024 × 768 (1920 × 1080 anbefales)
Videokort 32-bit-videokort
Internettet Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.onlinetjenester.†
Andet Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer

* Ikke understøttet på Windows 10 version 1507, 1511 og 1607.

macOS

Mindstekrav
Processor Multicore Intel-processor
Operativsystem macOS version 10.13 (High Sierra) eller macOS version 10.12 (Sierra)
RAM 4 GB RAM (16 GB anbefales)
Plads på harddisk 3 GB tilgængelig harddiskplads til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
Skærmopløsning Skærm på 1024 x 768 (1920 x 1080 anbefales), understøttelse af Retina-skærm
Videokort 32-bit-videokort
Internettet Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.onlinetjenester.†
Andet Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer

† Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes onlinetjenester, herunder Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes onlinepolitik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og onlinetjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kan ændres eller afbrydes uden varsel. Brugerregistrering kan være påkrævet. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.