Hvis du kører Provisioning Toolkit fra Windows PowerShell for at licensere Adobe-programmer, opstår der en fejl under processen, og der vises fejlkode 14.

Problemet opstår typisk, når PowerShell ikke sender de korrekte parametre til Provisioning Toolkit.

Opløsning

Problemet løses ved at køre kommandoen til licensering i PowerShell på følgende måde:

.\-adobe_prtk.exe --tool=VolumeSerialize --generate --serial=<serienummer> --leid="<programmets LEID>"

Bemærk, at programmets LEID skal angives i dobbelte anførselstegn.

Når kommandoen er blevet kørt, genereres filen prov.xml på samme placering. Denne fil kan så bruges til licensering af programmet.