Adobe fortsætter med at fokusere på at udvikle innovative apps med enestående teknologi til mobilenheder og kan nu meddele, at Premiere Clip ophører. Fra og med den 17. september 2019 vil Premiere Clip ikke længere kunne downloades fra Google Play og Apple App Store.

Hvis du er eksisterende Premiere Clip-bruger, kan du fortsat bruge og nyde programmet. Du vil dog ikke modtage yderligere appopdateringer. Vi tilbyder teknisk support til Premiere Clip indtil den 17. marts 2020.

Er du klar til at prøve noget nyt?

Adobe Premiere Rush: Vores nye mobil- og computerapp til videoredigering

Adobe er forpligtet til at levere ekstraordinære programmer og tjenester til vores kunder. Premiere Clip lagde grunden, og efter fem år med værdifuld feedback fra kunderne har vi nu næste generation af videoredigering til mobil klar: Premiere Rush.

Download Premiere Pro, hvis du vil redigere dit Premiere Clip-projekt på computeren

Premiere Rush er et alt-i-én redigeringsværktøj til redigering på tværs af enheder, og som fungerer på tværs af iOS, Mac, Windows og Android. Opret og del videoindhold med et professionelt udseende på tværs af sociale kanaler, mens du er på farten. Det inkluderer enkle værktøjer til farve, lyd, bevægelsesgrafik med mere. Prøv den gratis begynderplan med tre eksporter. Du kan finde flere oplysninger i:

Download Premiere Rush her:

iOS   Android   Computer

Adobe Spark: Vores omkostningsfri videoredigeringsapp

Hvis du er på udkig efter en nem, gratis videoredigeringsapp, som du kan bruge til at oprette indhold på få minutter, er Adobe Spark Video svaret. Med kun lidt eller ingen erfaring kan du oprette korte videohistorier på tværs af web og iOS.

spark

Adobe Premiere Pro: Vores professionelle computerapp til videoredigering

Den branchestandardiserede videoredigeringsapp Premiere Pro er den praktiske app til at skabe polerede videoer og film. Bonus: Hvis du vil fortsætte med at arbejde med Clip-projekter på computeren, kan du tage dem ind i Premiere Pro for at oprette professionelt indhold med den kreative fleksibilitet, du ønsker.

EOL-pre-Pro

Ofte stillede spørgsmål

Adobe er forpligtet til at levere ekstraordinære programmer og tjenester til vores kunder. For fem år siden lancerede vi Premiere Clip som et mobilt videoredigeringsværktøj. I disse fem år har vi oplevet en eksplosion af online indhold og en øget efterspørgsel fra vores brugere om at skabe et mere robust værktøj, der kan opfylde deres behov, efterhånden som de udvikler sig. Vi har taget erfaringerne fra Premiere Clip med os og har flyttet vores udviklingsfokus til et alt-i-én redigeringsværktøj, Premiere Rush, der fungerer på tværs af alle enheder (iOS, Mac, Windows, Android).

Fra den 17. september 2019 vil Premiere Clip ikke længere kunne downloades fra Google Play og App Store.

Hvis du er eksisterende Premiere Clip-bruger, kan du fortsat bruge og nyde programmet. Vi vil fortsætte med at tilbyde teknisk support til alle aktive Premiere Clip-kunder indtil den 17. marts 2020.

Hvis du ønsker at skabe videoindhold med et professionelt udseende på farten, anbefaler vi Premiere Rush – vores nye alt-i-én redigeringsværktøj, der indeholder enkle værktøjer til farve, lyd, bevægelsesgrafik med mere. Bonus: Rush er tilgængelig på tværs af iOS, Android, Mac og Windows. Du kan finde flere oplysninger i Hvad er Adobe Premiere Rush?.

Ja, indtil den 17. marts 2020.

Premiere Clip kan bruges, hvis du allerede har downloadet den. Officiel support til appen ophører dog den 17. marts 2020. Vi anbefaler, at du downloader og bruger Premiere Rush for at fortsætte med at oprette og dele videoindhold, mens du er på farten.