Adobe Camera Raw har flere funktioner end Camera Raw-filtret. Fordi Camera Raw-filtret ændrer et enkelt lag, indeholder det ikke værktøjer eller funktioner til at ændre dokumenternes egenskaber. Disse funktioner inkluderer fjernelse af indstillinger for arbejdsforløb og beskæringsværktøjet. Desuden kan man heller ikke ændre Camera Raw-indstillingerne, oprette Snapshots eller gemme som forskellige formater.

De værktøjer, som ikke findes i Camera Raw-filtret:

Dialogboksen Camera Raw i Adobe

Dialogboksen Camera Raw i Adobe: De fremhævede funktioner findes ikke i Camera Raw-filtret

Dialogboksen for Camera Raw-filtret

Dialogboksen for Camera Raw-filtret