Adobes produktforbedringsprogram er beregnet til at forstå og forvente behovet hos kunderne, så det er muligt at levere produkter og løsninger i verdensklasse. Deltagelse er frivillig. Der indsamles ingen personlige oplysninger, og du kan vælge ikke at deltage.

Hvilke oplysninger indsamles?

• Systemoplysninger som f.eks. operativsystem, processor og hukommelse
  • Browsertype og -version
  • Adobe-produktoplysninger som f.eks. version
  • Adobe-funktionsbrug som f.eks. valgte menuindstillinger og knapper
  • Metadata om filer som f.eks. størrelse. Dit indhold og oplysninger om indholdet af dine filer deles ikke med Adobe.

Hvordan vil Adobe bruge oplysningerne?

De indsamlede oplysninger bruges til at udvikle nye funktioner og forbedre Adobe-produkter.

Hvordan beskyttes mine personlige oplysninger?

Adobe tager mange forholdsregler for at beskytte de oplysninger, der indsamles og sendes. Du kan læse mere om vores håndtering af brugeroplysninger i Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Da der ikke indsamles personligt identificerbare oplysninger, vil de anonyme data ikke give mening for nogen uden for Adobe.

Hvordan virker det?

De deltagende produkter udvælger brugere, der kan deltage i programmet. De udvalgte brugere kan dele anonyme oplysninger med Adobe om, hvordan de bruger produkterne. Denne indstilling er som standard aktiveret for de udvalgte brugere.  Hvis du er en af de udvalgte brugere, kan du vælge ikke at deltage ved at opdatere dine brugsoplysninger under Indstillinger i menuen Rediger.

Deltagelse kræver, at der fra tid til anden downloades en lille konfigurationsfil til din computer. Formålet med filen er at opdatere konfigurationen af brugsdataene. Hvis du på et tidspunkt er offline, sendes dataene, næste gang du er online. Dette påvirker ikke ydelsen.

For visse Adobe-produkter vil du desuden få en anmodning i produktet om at deltage i en kort anonym undersøgelse med to spørgsmål, hvor du kan komme med feedback. Deltagelse er valgfri og er adskilt fra din deltagelse i Adobe Product Improvement Program. Undersøgelsesdataene sendes direkte til Adobes sikre database, hvor de analyseres af det ansvarlige produktteam.

Hvilke produkter deltager?

Adobe Acrobat Reader DC

Kan jeg vælge ikke at dele mine oplysninger?

Ja. Dine oplysninger deles ikke, medmindre du er en af de udvalgte deltagere. Hvis du er en af de udvalgte deltagere, kan du vælge ikke at dele disse oplysninger ved at opdatere brugsoplysninger under Indstillinger i menuen Rediger i Adobe Acrobat Reader DC. Hvis du ikke er blevet valgt, indsamles der ingen data, og indstillingen om, hvorvidt der skal indsamles data, vises muligvis ikke under indstillingerne.

Denne indstilling gælder for, hvordan du bruger funktionerne i de deltagende produkter, og ikke for tjenester, der bruges af disse produkter, som f.eks. Eksportér PDF, Opret PDF og lagring på en onlinekonto. Disse tjenester reguleres af deres respektive politikker om beskyttelse af personlige oplysninger og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Velkomstskærm

Systemadministratorer i en virksomhed kan bruge registreringsdatabasenøglen, der er angivet i artiklen nedenfor, til at fravælge brugerdeltagelse i feedbackprogrammet.

http://www.adobe.com/devnet-docs/acrobatetk/tools/PrefRef/Windows/UsageMeasurement.html

Vil jeg modtage spam, hvis jeg deltager i programmet?

Du modtager ingen mail fra Adobe vedrørende dette program, uanset om du deltager eller ej. Vi indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger som del af dette program, der vil blive brugt til at identificere eller kontakte dig.

Har jeg brug for en internetforbindelse?

Der kræves en internetforbindelse for at deltage i dette program. Du behøver imidlertid ikke have forbindelse hele tiden. Når en internetforbindelse bliver tilgængelig, sendes oplysningerne automatisk, så din forbindelse berøres mindst muligt.

Kan jeg se de data, der er indsamlet, før de bliver sendt til Adobe?

Nej, det er ikke muligt at se oplysningerne. Dette program er beregnet til at virke for millionvis af brugere uden at påvirke brugen af deres produkt, så dataene sendes automatisk. Dataene kodes også, så de behandles på en effektiv måde.

Hvor lang tid varer programmet?

Oplysningerne indsamles, så længe du bruger den produktversion, med hvilken du har valgt at deltage, eller indtil du beslutter, at du ikke længere vil deltage i programmet.