Kopiér tekst og billeder fra PDF-filer

Du kan nemt kopiere indhold i Acrobat Reader DC, medmindre forfatteren til PDF-filen har angivet sikkerhedsindstillinger, som ikke tillader kopiering.

Bekræft, at kopiering af indhold er tilladt

1. Højreklik på dokumentet, og vælg Dokumentegenskaber.

2. Klik på fanen Sikkerhed, og gennemse oversigten over dokumentbegrænsninger.

Kopiér bestemt indhold fra en PDF-fil

1. Højreklik på dokumentet, og vælg Vælg værktøj i pop op-menuen.

2. Træk for at vælge teksten, og klik på et billede for at vælge det.

3. Højreklik på det valgte element, og vælg Kopiér.

Kopiér en hel PDF-fil (kun i Windows Reader DC-programmet, ikke i browseren)

• Vælg Rediger > Kopiér fil til Udklipsholder.

Kopiér et område fra en PDF-fil (kun i Reader DC-programmet, ikke i browseren)

Værktøjet Shapshot kopierer et område som et billede, du kan sætte ind i andre programmer.

Vælg Rediger > Sæt ind i et andet program for at indsætte det kopierede billede.

1. Vælg Rediger > Tag et snapshot.

2. Træk et rektangel omkring det område, der skal kopieres, og slip derefter museknappen.

3. Tryk på Esc-knappen for at lukke tilstanden Shapshot.