Du skal bruge et betalingsabonnement til Adobe PDF Pack for at oprette eller eksportere PDF'er fra Acrobat Reader.

Adobe PDF Pack er en samling af Adobe Document Cloud-tjenester. Med den kan du nemt oprette, kombinere, underskrive og sende PDF-filer. Du kan også konvertere PDF-filer til redigerbare Word- eller Excel-filer.

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe PDF Pack. Du skal bruge Acrobat til at redigere PDF-filer. Se Acrobat-produktside.

Hvordan køber jeg Adobe PDF Pack?

Du kan købe et abonnement til Adobe PDF Pack i Adobe Store.

Hvordan administrerer jeg min Adobe PDF Pack-konto eller -abonnement?

Du kan administrere din konto ved at gøre et af følgende:

1. Klik på Log på øverst til højre i Reader DC-vinduet.
  2. Angiv Adobe ID og adgangskode i dialogboksen, og klik derefter på Log på.
  3. Når du logger på, vil du se dit navn øverst til højre. Klik på navnet, og vælg derefter Min konto.
  4. Siden Min konto åbnes i et nyt browservindue. Du bliver måske bedt om at logge på igen. Log på igen med dit Adobe ID og din adgangskode. Kontosiden vises. Du kan se dine produkter og abonnementer under sidens afsnit Abonnementer og produkter.

Bemærk: Du kan også logge ind på Adobe Document Cloud med dit Adobe ID og din adgangskode. Klik på Konto > Mine oplysninger øverst til højre i Adobe PDF Pack-programvinduet.

Filtyper, du kan konvertere til PDF

Konverter en af følgende filtyper til PDF:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Text (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Billede (bitmap, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- og StarOffice-præsentation, -regneark, -grafik og dokumentfiler (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Bemærk:

Du kan ikke kombinere PDF-filer, der er sikre og beskyttet med adgangskode, 3D eller er en del af en PDF-portefølje.

Sådan opretter du en PDF fra Acrobat Reader

1. Klik på Log på øverst til højre i Reader DC-vinduet.  (Fortsæt til trin 3, hvis du allerede er logget på.)

2. I dialogboksen Log på skal du logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. I højre rude skal du klikke på Opret PDF eller gå til Værktøjer > Opret PDF.

Opret PDF fra den højre rude
    Opret PDF fra den højre rude

Opret PDF fra Værktøjer
    Opret PDF fra Værktøjer

4. Klik på Vælg fil, der skal konverteres til PDF for at gennemse og vælge en anden fil.

5. Klik på Konverter, eller klik på Konverter til PDF.

Filen konverteres til PDF og gemmes på din Adobe PDF Pack-konto. Klik på Åbn for at se filen, eller klik på Vis konverterede filer for at se listen over senest konverterede filer.

Få mere at vide om alle funktionerne i Adobe PDF Pack under Sådan bruger du Adobe PDF Pack.