Introduktion

Adobe Acrobat Export PDF lader dig genbruge værdifuldt indhold, der er gemt i PDF-filer. I stedet for at skrive oplysningerne igen, kan du bruge Adobe Acrobat Export PDF til at konvertere PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- eller RTF-dokumenter.

Eksportér PDF

Bemærk:

Sørg for, at du har et betalt abonnement på Adobe Acrobat Export PDF-tjenesten for at konvertere PDF'er til Microsoft Word-, Excel- eller RTF-dokumenter.

1. Klik på Log på øverst til højre i Reader DC-vinduet.

2. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode i Sign-dialogboksen.

3. Klik på Eksportér PDF i højre rude.

Klik på Eksportér PDF
    Eksportér PDF'er til Word, Excel eller RTF
  4. Den aktuelt åbnede fil vælges som standard til konvertering. Klik på Vælg PDF-fil for at gennemse og vælge en anden fil.

5. På rullelisten Konverter til skal du vælge det ønskede konverteringsformat.

Bemærk:

Hvis du eksporteret et scannet dokument eller billede, skal du sikre, at dokumentsproget er indstillet korrekt efter sproget i dokumentets tekst. For at ændre sproget skal du klikke på Skift og vælge det ønskede sprog på listen.

6. Klik på Konverter.

Filen eksporteres til det valgte filformat og gemmes i din Acrobat.com-konto.

7. Klik på Gem som for at gemme det konverterede dokument til dit lokale system.

Klik på Gem som
    Gem det konverterede dokument til dit lokale system