Hvorfor opgradere til Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC, der er mere kraftfuld end anden PDF-software, er det gratis standardprogram til visning, udskrivning og anmærkning af PDF-filer. Og nu er den forbundet til Adobe Document Cloud, så det er nemmere end nogensinde at arbejde med PDF-filer på computere og mobilenheder.

Det er gratis at opgradere til Acrobat Reader DC. Se, hvad der er nyt i Acrobat Reader DC.

Hvordan fravælger jeg opgraderingen til Acrobat Reader DC?

Når du ser en prompt om at opgradere Adobe Reader X eller XI til Reader DC, kan du følge prompten for at vælge, om du vil opgradere til Reader DC eller fravælge opgraderingen.

Sådan fravælger du opgraderingen til Reader XI

1. Når du åbner et dokument i Adobe Reader XI, vises der en prompt i appen under værktøjslinjen som vist på skærmbilledet nedenfor. Vælg Fravælg fra opgraderingsrullemenuen.

Besked i appen om opgradering eller fravalg

Hvis du ser følgende toastbesked for opgradering af Reader XI til Reader DC, skal du klikke et sted i pop op-beskeden.

Besked om opgradering af Reader til Reader DC
  2. Dialogboksen Adobe Reader Updater vises.

Vælg den ønskede indstilling fra rullemenuen:

• Opgrader: Opgrader Reader til den nyeste version af Reader DC.
    • Påmind mig senere: Viser beskeden igen efter 7 dage.
    • Fravælg: Opgrader ikke, og vis ikke længere beskeden om at opgradere til Reader DC.
  3. Klik på OK.

Sådan fravælger du opgraderingen til Reader X

1. Du ser en af følgende toastbeskeder om opgradering af Reader X til Reader DC.

2. Klik et sted i pop op-beskeden. Dialogboksen Adobe Reader Updater vises.

Vælg den ønskede indstilling fra rullemenuen:

• Opgrader: Opgrader Reader til den nyeste version af Reader DC.
    • Påmind mig senere: Viser beskeden igen efter 7 dage.
    • Fravælg: Opgrader ikke, og vis ikke længere beskeden om at opgradere til Reader DC.
  3. Klik på OK.