acrobat_reader_app

Adobe Acrobat Reader DC-softwaren er den gratis pålidelige standard for visning, udskrivning og annotering af PDF'er. Det er den eneste PDF-fremviser, der kan åbne og interagere med alle typer PDF-indhold – inkl. formularer og multimedier.

Download helt ny Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Forbedrede sikkerheds- og fejlrettelser
Få regelmæssige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer for at beskytte dit system mod ondsindede angreb via PDF-filer. Få mere at vide >

A12_AllUIMultiTabs_83

Helt ny grænseflade med multifane-visning
Hurtigere og intuitiv grænseflade multifane-visning hjælper dig med at arbejde nemt og effektivt med dine dokumenter. Få mere at vide >

A12_FillSign_83

Udfyld og underskriv
Udfyld, underskriv og send nemt enhver formular elektronisk fra enhver enhed.
Få mere at vide >

A12_ToolCenter_83

Værktøjscenter
Gør mere med PDF'er – eksportér PDF'er til MS Office-formater, rediger PDF'er og mere.
Få mere at vide >

A12_3rdPartyConnectors_83

Tilknytning til lagertjenester
Få adgang til dine Dropbox-, OneDrive-, Box- og SharePoint-filer direkte fra Reader. Få mere at vide >

Mobile_app

Acrobat Reader-mobilapp
Arbejd med PDF'er overalt med den nye gratis Acrobat Reader-mobilapp til Android eller iOSFå mere at vide >