Bemærk!
Nedenstående artikel indeholder instruktioner til det klassiske sidelayout.
Klik her for at gennemgå den samme proces for det nye sideformat.

Føj en note til en transaktion

Når en transaktion er sendt, kan du vedhæfte en personlig note til den på siden Administrer. Denne note er synlig for den bruger, der har angivet den, og kan kun ses på siden Administrer under fanen Noter.

Eksempel på note på siden Administrer
  1. Hvis du vil føje en note til en transaktion, skal du gå til siden Administrer, klikke én gang på en aftale for at vælge den og derefter klikke på fanen Noter til højre på siden.

Gå til fanen Noter
  2. Skriv en note i feltet, og klik på Gem note.