Adobe Sign giver mulighed for flere forskellige metoder til, hvordan du vil have din signatur til at se ud, når den sættes på et dokument.

• Hvis du foretrækker at bruge Adobe Sign-signaturens standardskrifttype, er der behov for at prædefinere din signaturfil
  • Du kan tegne din signatur med din mus eller pen
  • Du kan uploade et billede af din signaturfil i formatet .bmp, .png, .gif eller .jpg

Opret en ny signatur

1. Hold markøren over dit navn øverst til højre i vinduet

• Vælg Min profil
  2. Klik på Opret

Gå til Min signatur
  3. Signaturpanelet vises, hvor du kan skrive din signatur. Der er to muligheder:

• Tegn – du bliver bedt om at bruge en finger eller pen til fysisk at tegne din signatur i signaturfeltet.
      • Hvis du er på en enhed, der ikke har touch (f.eks. en stationær pc), kan du vælge Mobil, som spørger efter et telefonnummer til en touchenhed.  Der sendes et link til det nummer, så du kan tegne din signatur der og importere den til din brugerprofil
    • Billede – upload et billede af din signatur.  Du bliver bedt om at vælge en fil fra dit lokale system
    sign_gump
  4. Når du har en tilfredsstillende signatur, skal du klikke på Anvend

Visning af signaturpanelet med indstillingen Tegn fremhævet

Bemærk:

Størrelsen på en billedsignatur tilpasses signaturfeltet på hvert dokument.

• Mindste anbefalede størrelse: 60 pixel i højden og op til 600 pixel i bredden.
    • Understøttede formater: PNG, JPG, GIF, BMP.

5. Følg samme proces for at gemme dine initialer

Udskift din signatur

1. Hold markøren over dit navn øverst til højre i vinduet

• Vælg Min profil
  2. Klik på Ryd for at slette den eksisterende signaturfil

Ryd min signatur
  3. Opret din nye signatur med ovenstående proces