Føj branding til din konto

Adobe Acrobat Sign tillader Small Business- eller Enterprise-abonnementer at uploade et logo til deres konto. Business- og Enterprise-kunder kan indstille unikke logoer på deres konto- eller gruppeniveau.

Upload et logo

En kontoadministrator kan uploade et billede, der vises i stedet for standardlogoet for Adobe Acrobat Sign. Dette billede vises øverst til venstre på skærmen for alle brugere på din konto, når de er logget på.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at få dit billede vist korrekt, skal du sikre dig, at billedet er nøjagtigt 60 pixel i højden og 200 pixel i bredden.

Download skabelonen herunder for at få hjælp til at give dit logo den rigtige størrelse.

Download

1. Som kontoadministrator skal du gå til siden Konto og klikke på Kontoopsætning.

Gå til Kontoopsætning

2. Klik på Upload, og gennemse til den logofil, du vil bruge. Klik på Åbn.

Knappen Logoupload

3. Klik på Gem. Dit logo vises nu for alle dine brugere.

Upload billeder til sidehoved og -fod i mail

Business- og Enterprise-abonnementer kan uploade sidehoved -og sidefodbilleder i mails til at tilpasse eller brande din konto yderligere. Disse billeder vises i e-mails til dine underskrivere og deltagere.

Bemærk:

Sidehoved -og sidefodbilleder i mails er kun tilgængelige for Business- og Enterprise-konti.

Hvis du har problemer med at få dit billede til at blive vist korrekt, skal du sørge for, at det billede, du bruger, er præcist 600 pixel i bredden og med en højde på op til 200 pixel. Og sørg for at gemme det i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Download skabelonen herunder for at få hjælp til at give dit logo den rigtige størrelse.

Download

Administratorer kan også tilføje tekst til sidefod til udgående mails ud over billeder til sidehoved og -fod.

1. Log på som kontoadministrator, og gå til: Konto > Kontoindstillinger > Mailindstillinger

Gå til mailindstillinger

2. Klik på Upload, vælg det billede, der skal bruges, og klik på Åbn.

3. Gennemgå billedet, og klik på Gem.